JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – FC BOTOȘANI

27-apr.-2021 13:08

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – FC Botoșani, din data de 28 aprilie 2021, ora 19:00.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – FC Botoșani, din data de 28 aprilie 2021, ora 19:00.

Masa presei

 1. Alexandru Nandra – sbsport.ro
 2. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 3. Miruna Mihaela Pop – PRO TV
 4. Gabriel Rusu – EBS Radio Cluj-Napoca
 5. Ionuț-Adrian Lazăr – oraexactainfotbal.ro
 6. Georgiana Iuzic – Monitorul de Cluj
 7. Tibor Demeter – Monitorul de Cluj
 8. Denis Guțul – clujlive.ro

Fotografi

 1. Nicu Cherciu – CFR 1907 Cluj
 2. Gábor István-Gábor – Tribuna CFR
 3. Gheorghe Marchiș – freelancer
 4. Andreea Peter – freelancer
 5. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 6. Emanuel Turbuc – bistosh.com
 7. Iosif Nagy – newssport.ro
 8. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 9. Ovidiu Adrian Bujor – Fix Aici Media
 10. Riti József Attila – freelancer

Radio

 1. Radu Anghel Barna – Radio România Actualități
 2. Boros Miklós – Radio România Cluj (limba maghiară)
 3. Moldován Árpád Zsolt – Radio România Cluj (limba maghiară)
 4. Cătălin Berindean – Radio România Cluj

Betting – LPF

 1. Sebastian Nertan – SportRadar
 2. Arnold Beres – Genius Sports
 3. Gabriel Stafie – Stats Perform
 4. Liviu Țetcu – InStat

Toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până miercuri, 28 aprilie, ora 16:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită acestuia întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci. Niciun alt interviu nu va fi organizat în incinta stadionului în ziua meciului, decât cele obligatorii pentru deținătorii drepturilor TV.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!