Optează să fii cunoscut prin intermediul CFR 1907 Cluj! Garantăm că obții 3 puncte!

Află care sunt cele mai importante platforme pe care clubul nostru le poate pune la dispoziția companiei tale pentru o comunicare eficientă și dinamică. Indiferent că ai un buget limitat sau ești un jucător major pe piața în care activezi, suntem convinși că avem o soluție de promovare care să bată orice concurență!

Dorim ca statutul de partener să nu însemne un simplu contract de sponsorizare. Dorim să fim aproape de partenerii noștri, să îi sprijinim în promovarea produselor pe care aceștia le oferă, a brandului propriu și în a crea o emulație în jurul echipei și a competiției sportive.

În acest sens suntem deschiși la diverse variante de colaborare prin care să susținem creșterea și dezvoltarea partenerilor noștri prin implicare activă și prin punerea la dispoziția lor a imaginii, a reputației și a capitalului de popularitate de care beneficiază clubul CFR 1907 Cluj.

Asemeni tuturor comunităţilor consolidate, familia CFR 1907 Cluj reprezintă nu doar un club – în sensul larg al cuvântului – animat de simpatii şi valori comune, ci şi o excelentă platformă de comunicare. Un public numeros, proactiv, cu un profil analizat, targetabil, care se pliază perfect pe aşteptările celor mai riguroşi spenderi de publicitate. Tocmai pentru aceşti clienţi, tot mai ambiţioşi şi mai pretenţioşi, clubul CFR 1907 Cluj a gândit o platformă cross-media care să le permită să-şi promoveze produsele sau serviciile, fie că este vorba de firme locale, fime mici şi mijlocii sau companii multinaţionale.

De la BTL la print,  de la online la TV, platforma de comunicare a clubului se pliază pe orice nevoi de comunicare. Zeci de mii de fani CFR şi milioane de amatori ai fotbalului din întreaga ţară, dar şi din afara ei, pot deveni – prin intermedierea spectacolului oferit de Camora, Deac, Otele sau Manea – clienţi ai sponsorilor sau ai partenerilor CFR 1907 Cluj.

Contactează-ne la adresa de e-mail marketing@cfr1907.ro!

Sunt deja sponsori și parteneri CFR 1907 Cluj: