Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – Sivasspor de joi, 15 septembrie 2022, ora 19:45, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până vineri, 9 septembrie, ora 14:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată sau o poză la legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

În subiectul e-mailul vă rugăm să menționați meciul pentru care solicitați acreditare (ex: Acreditare CFR Cluj – Sivasspor).

Acreditările pentru sezonul 2022/23 de Liga 1 NU SUNT VALABILE pentru meciurile din grupele UECL!

De asemenea, vă reamintim că jurnaliștii trebuie să respecte regulile de acces în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și protocolul UEFA:  uefa_return_to_play_protocol

Conform acestui protocol, reprezentanții mass-media și fotografii sunt obligați să poarte mască tip FFP2 la zona de flash interviu, la conferințele de presă și la zona mixtă!


Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciurile de pe teren propriu ale echipei CFR 1907 Cluj din Liga 1 trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până cu cel mult 48h înainte de fiecare meci. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată sau o poză la legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

Pentru accesul în stadion, jurnaliștii trebuie să aibă asupra lor legitimația de presă sau actul de identitate.

Acreditările eliberate pentru sezonul competitional Liga 1 2022/2023 sunt valabile și pentru Turul 1, 2 și Turul 3 Preliminar al UEFA Champions League/UEFA Europa League/UEFA Conference League.


Publicăm lista jurnaliștilor acreditați pentru întreg sezonul 2022/2023:

Masa presei

 1. Nandra Alexandru – sbsport.ro
 2. Mircea Sime – Romania TV
 3. Robert Bardea – Romania TV
 4. Miruna Pop – PRO TV
 5. Andreas Nyeste – PRO TV
 6. Mureșan Sandu – Ziarul Faclia
 7. Campian Cătălin – Transfermarkt
 8. Mihai Cistelican – stiripesurse.ro
 9. Lazar Ionut Adrian – Freelancer
 10. Cristi Sasaran – Jurnal MM
 11. Marius Tuhut – TVR
 12. Florin Ploscar – TVR (sau alt cameraman)
 13. Calin Racataianu – AISCP
 14. Ionut Grindean – Ziua de Cluj
 15. Botond Somogyi – Erdelyi Naplo
 16. Graf Botond – Kronika
 17. Virag Andrei – bzc.ro
 18. Flavius Niculescu – Via Cluj TV
 19. Mihnea Burlacu – SportinCluj
 20. Cristian Ardelean – E fain la Cluj
 21. Sabadoș Cezara-Andreia – Fix Aici Media
 22. Dan Henegar – Ziarul Unirea
 23. Claudiu Pădurean – Radio Romania Actualitati
 24. Vasile Manu – Sportul Clujean
 25. Daniel Kerekes – Sportul Clujean
 26. Tetcu Liviu – Instat
 27. Florin Puica-Dat – Fanatik
 28. Uilăcan Roxana Viorica – Sport si Educatie
 29. Mihai Sarmasan – Rovestea Bistrita

Foto

 1. Dan Tautan – CFR Cluj
 2. Victor Serban – CFR Cluj
 3. Gabor Istvan Gabor – Freelancer
 4. Tamas Horvath – Freelancer
 5. Riti József Attila – kozlony.ro
 6. Marchis Gheorghe – Freelancer
 7. Andreea Peter – Freelancer
 8. Flaviu Buboi – Sportpictures
 9. Anca Tepei – BH Media
 10. Pop Cristian – SportProfit
 11. Pop Daniel – Jurnal MM
 12. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 13. Ioan Bagaian – bzc.ro
 14. Andrei Ardelean – E fain la Cluj
 15. Bujor Ovidiu-Adrian / Vladau Vlad-Viorel – Fix Aici media
 16. Lucian Danciu – Ziarul Unirea
 17. Iosif Nagy – newsport.ro
 18. Simion Sebastian Tataru  – ActionFoto
 19. Mihaela Bobar – ActionFoto
 20. Mircea Roșca – ActionFoto
 21. Nicu Cherciu – CFR Cluj
 22. Mihai Rusu – Sportul Clujean
 23. Petean Calin Florian – Freelancer
 24. Păucean Amalia Crucița – Sport și Educație
 25. Gyuorgyi Tunyogi – Peluza Visinie
 26. Vasile Mihai Antonio – Getty Images
 27. Sandor Manases – Inquam

Informatii generale:

FC CFR 1907 Cluj S.A. va emite acreditări în limita locurilor disponibile la masa presei. În consecință, în măsura în care numărul cererilor de acreditare depășește numărul locurilor disponibile la masa presei, clubul CFR 1907 Cluj își rezervă dreptul de a refuza unele solicitari de acreditare. De asemenea, în cazul în care condițiile necesare acreditării menționate mai sus nu sunt întrunite cumulativ, solicitarea va fi respinsă pentru neîndeplinirea  condițiilor de acreditare.

Jurnaliștii acreditați sunt obligați să se respecte regulile de acces în stadion pe durata derulării evenimentelor sportive precum și prevederile Legii 4/2008  privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive. În caz contrar, clubul își rezerva dreptul de a le retrage acreditarea.

Folosirea legitimației de acreditare este conditionată de  deținerea de către jurnalist a calității de delegat al institutiei media care a solicitat acreditarea.

În cazul în care FRF, Ministerul Sănătății sau orice altă instituție a statului vor emite acte normative prin care vor restricționa sau limita accesul reprezentanților presei la competițiile sportive, acreditarea pe întreg sezonul 2022-2023 se suspendă în condițiile prevăzute de respectivele acte normative.

În situația în care unul dintre jurnaliștii acreditați își va înceta activitatea la insituția mass-media în numele căreia a obținut acreditarea, reprezentanții instituției sunt obligați să ne comunice acest lucru în scris. În această situație încetează de drept efectele acreditării, persoana a cărei activitate la instituția de presă a încetat, nemaiavând dreptul de a folosi legitimația de acreditare ce i-a fost emisă. In măsura în care este interesată de delegarea unui alt jurnalist, instituția media în cauză va desemna și va comunica în scris clubului datele noului delegat în vederea eliberării de către club a unei noi legitimații.

Legitimația nu este transmisibilă și asigură accesul în stadion în spațiile destinate presei în mod exclusiv titularului acesteia. În cazul pierderii legitimației, jurnalistul acreditat are obligația de a informa de îndată clubul în scris (prin e-mail) cu privire la această stare de fapt. Orice încercare de transmitere a legitimației unei alte persoane sau de a introduce în stadion, alături de titular o altă persoană (persoană care nu este acreditată) folosindu-se în acest scop de legitimația de acreditare, reprezintă abateri care vor atrage ca sancțiune retragerea de către club a acreditării.

Vă mulţumim și vă așteptăm