VICTORIE ȘI SPECTACOL! CFR CLUJ – POLITEHNICA IAȘI 4-0

14-mart.-2021 23:37

CFR 1907 Cluj s-a impus pe terenul propriu, scor 4-0, într-un meci contând pentru etapa a 27-a a Ligii 1. Chipciu, Omrani și Deac au marcat golurile victoriei noastre!

Diferența mare privind pozițiile din clasament între cele două combatante și-a spus cuvântul încă din primul minut, formația noastră dominând copios debutul de partidă cu ieșenii. Prima mare ocazie a semnat-o Cătălin Itu, șutul său trecând puțin peste poarta lui Brănescu (26’).

Deși prima repriză se îndrepta spre un egal alb, băieții în vișiniu au „lovit” fulgerător în doar două minute, Alex Chipciu, cu un șut puternic deviat din bară în plasă (44’), respectiv Billel Omrani, cu un șut năprasnic sub „transversală” (45+1’) ducând scorul la 2-0.

Cipri Deac, one man show în repriza secundă!

A doua parte a jocului a început în aceeași notă, iar Billel Omrani, marcator înainte de pauză, l-a servit impecabil pe Ciprian Deac, care l-a învins pe portarul advers cu un șut la firul ierbii (60’). Odată cu ploaia măruntă lăsată în Gruia a continuat și ploaia de goluri, iar Runar Mar Sigurjonsson, debutant în tricoul vișiniu, l-a servit spectaculos, cu călcâiul, pe Cipri Deac, care a realizat dubla (87′)!

În urma victoriei convingătoare cu ieșenii, scor 4-0, CFR Cluj ajunge la 60 de puncte și se află pe locul secund în clasamentul Ligii 1, la egalitate de puncte cu liderul FC FCSB. În următoarea etapă, vineri, 19 martie, de la ora 20:30, echipa noastră se va deplasa la București pentru întâlnirea cu FC FCSB.

Felicitări, băieți! Haide, CFR!

 

CFR 1907 Cluj (4-3-3)

G. Sandomierski – I. Latovlevici, A. Burcă, P. Vinicius, M. Susic (D. Ciobotariu 69’) – C. Itu (N. Carnat 75’), M. Bordeianu, C. Deac (cpt.) – A. Păun (R. Sigurjonsson 76’), B. Omrani (M. Pereira 76’), M. Gîdea (A. Chipciu 13’) – / Antrenor: Marius Bilașco

Rezerve: G. Arlauskis, S. Ben Youssef, O. Hoban, L. Aurelio