TREI GOLURI, TREI PUNCTE MARI! UNIV. CRAIOVA – CFR CLUJ 1-3

15-mai-2021 23:24

CFR Cluj a învins Universitatea Craiova, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

Meciul de pe Stadionul „Ion Oblemenco” a început cum nu se poate mai bine pentru băieții noștri! Abia intrat pe teren în locul lui Adrian Gîdea, Adiță Păun a reușit să deschidă scorul cu un șut frumos, la firul ierbii, din unghi (5’)! Cu toate acestea, gazdele au reacționat rapid, iar Ștefan Baiaram a egalat cu o execuție – trebuie să recunoaștem – fabuloasă (11’).

Debutul fulminant de partidă a continuat, iar pe noul stadion din Bănie s-a jucat fotbal de calitate, cu sclipiri în joc de ambele părți. După 1-1 la pauză, echipa noastră a pus complet stăpânire pe joc, același Păun fiind foarte aproape să realizeze „dubla” (61’). Înghesuiți în propriul careu, „juveții” au fost până la urmă răpuși de o execuție sigură a lui Ciprian Deac, rămas singur-singurel cu Mirko Pigliacelli (68’)!

Dominația băieților pregătiți de Edi Iordănescu a continuat, iar Adiță Păun a majorat scorul, după o pasă excelentă a lui Gabriel Debeljuh și un șut la colțul lung (74’)! Stăpâni pe joc și determinați să scoată Craiova și din punct de vedere matematic din lupta pentru titlu, CFR Cluj a terminat partida în ofensivă, iar fluierul final al „centralului” István Kovács a venit la un 3-1 absolut meritat pentru echipa noastră!

În urma rezultatului de sâmbătă seară, echipa noastră acumulează 48 de puncte și rămâne pe prima poziție a clasamentului Ligii 1, la 4 „lungimi” distanță de principala urmăritoare, FCSB. În următoarea rundă, marți, 18 mai, de la ora 20:30, CFR Cluj se deplasează în nordul Moldovei, pentru duelul cu FC Botoșani.

Felicitări, băieți, suntem mândri de voi! Hai CFR!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)
G. Sandomierski – M. Camora (cpt.), A. Burcă, P. Vinicius, M. Susic – R. Sigurjonsson (C. Itu 66’), M. Bordeianu, C. Deac (M. Rondon 80’) – V. Costache (M. Pereira 66’), G. Debeljuh, A. Gîdea (A. Păun 4’, O. Hoban 81’) / Antrenor: Edward Iordănescu
Rezerve: C. Bălgrădean, C. Manea, I. Latovlevici, S. Ben Youssef

foto: Răzvan Păsărică