🪪 POLITICA DE ABONAMENTE PENTRU SEZONUL 2023/2024 ⚽

Începând de astăzi, 3 iulie, doritorii își pot achiziționa oricând online, dar și de la casele de bilete în zilele menționate mai jos, abonamente pentru sezonul 2023/2024.

🔗 ABONAMENTE ONLINE: https://www.bilete.ro/abonamente-cfr-cluj/

Plata pentru abonamentele achiziționate online se va face în momentul plasării comenzii, iar cardurile vor ajunge la dumneavoastră prin firma de curierat.

ℹ️ Abonații vechi, suporterii premium, deținătorii de pachete de play-off din sezonul precedent, elevii, studenții și pensionarii beneficiază în continuare de reduceri, însă doar la casele de bilete de la stadion. Acestea sunt deschise după următorul program:

➡️ MARȚI (4 IULIE) – 11:00 – 17:00
➡️ MIERCURI (5 IULIE) – 09:00 – 15:00
➡️ JOI (6 IULIE) – 11:00 – 17:00
➡️ VINERI (7 IULIE) – 09:00 – 15:00


➡️ SUPORTERII PREMIUM ȘI DEȚINĂTORII DE PACHETE ⬅️

Atât membrii grupului „Suporter PREMIUM CFR”, cât și deținătorii de pachete de play-off pentru sezonul 2022/2023 își vor putea achiziționa abonamente la preț scăzut, având o reducere de 20% din costul abonamentului!

În momentul în care vin la casierie, deținătorii de pachete sunt rugați să aibă asupra lor pachetul de play-off.


➡️ ELEVII, STUDENȚII, PENSIONARII ⬅️

De reduceri beneficiază și elevii, studenții și pensionarii, exclusiv în sectorul 44 din Tribuna 2. Pentru ei am redus la jumătate costul total al abonamentului, aceștia trebuind să plătească doar 175 de lei pentru întreg sezonul 2023/2024!

1) Pensionarii trebuie să prezinte un document de identitate și o copie a talonului de pensie. Ei trebuie să aibă copia talonului de pensie și la accesul pe stadion.

2) Studenții trebuie să prezinte un document de identitate și carnetul de student vizat. Aceștia vor trebui să aibă asupra lor carnetul de student și la accesul pe stadion.

3) Elevii trebuie să prezinte un document de identitate/certificatul de naștere și carnetul de elev vizat. Ei trebuie să prezinte carnetul de elev și la accesul pe stadion.

Urmărim, întotdeauna, ca experiența din Gruia să fie una plăcută pentru întreaga familie. Astfel, începând cu noul sezon, sectorul 52 devine FAMILY ZONE, pentru a vă bucura, alături de cei dragi, de meciurile echipei favorite. În această nouă zonă, la orice bilet achiziționat de un adult se va putea emite, lângă el, un loc gratuit pentru copil!

❗DE REȚINUT: în FAMILY ZONE nu se vor emite abonamente ❗


🏷️ PREȚURILE ABONAMENTELOR PENTRU SEZONUL 2023/2024

➡️ VIP B (sectoarele 1, 2, 3, 5, 6) – 1.500 lei
➡️ Tribuna I (sectoarele 19, 20, 21, 22, 23) – 400 lei
➡️ Tribuna II (sectoarele 37–40, 42–50, 51, 53) – 350 lei
➡️ Peluză (Galerie CFR) – 100 lei

ATENȚIE, REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ!

❗ Ex: Dacă faceți parte din grupul „Suporter Premium CFR” și sunteți abonat vechi în același timp, veți beneficia doar de reducerea mai mare, de 40% ❗

DE REȚINUT: Abonamentele sunt valabile pentru tot sezonul de Liga 1 și pentru tururile preliminare din Conference League 🌍


➡️ BUSINESS LOUNGE ⬅️

👔 Începând cu sezonul 2023/2024, am adăugat noi beneficii pentru abonații de la Business Lounge. Astfel, celor care își doresc o experiență PREMIUM la Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, le oferim:

– networking
– posibilitate și prioritate de închiriere a spațiului pentru evenimente private
– posibilitate de a-și amplasa cărțile de vizită în spațiul special dedicat
– tricou personalizat cu numele abonatului, semnat
– masă dedicată și personalizată la achiziționarea de minim 4 abonamente
– tetieră personalizată
– toate acestea la 7500 de lei/sezon

Pentru a le răsplăti fidelitatea, vechii abonați de la Business Lounge își vor putea reînnoi abonamentele la preț redus, pentru 7000 de lei/sezon!


➡️ SKY LOUNGE ⬅️Pentru că ne dorim să vă bucurați de o experiență inedită la stadion, am pregătit o surpriză pentru abonații zonei VIP! Astfel, începând din acest sezon, VIP A devine SKY LOUNGE, o locație nou amenajată, destinată celor care vor să se bucure din plin de meciurile disputate pe stadionul nostru! Experiența în noul SKY LOUNGE va fi una îmbunătățită, cu mâncare și băutură incluse!

Prețul unui abonament la Sky Lounge este de 3000 de lei, cu mâncare și băutură incluse. Abonații de la VIP A din sezonul precedent își vor putea reînnoi abonamentele la Sky Lounge la preț redus, pentru 2500 de lei!

Vechii abonați de la VIP A care nu doresc să își reînnoiască abonamentele pentru noul Sky Lounge au posibilitatea de a-și face un abonament în orice altă zonă disponibilă a stadionului (VIP B, Tribuna 2 sau Tribuna 1), având o reducere de 40%! În același timp, abonații de la VIP B care vor un abonament în noua zonă Sky Lounge vor plăti pentru un card suma de 2500 de lei/sezon.

Ne vedem în Gruia!