NEÎNVINȘI LA CRAIOVA! UNIVERSITATEA – CFR 0-0

11-apr.-2021 23:33

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul cu Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 30-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat.

Băieții noștri au început în forță meciul de pe Stadionul „Ion Oblemenco”, însă golul izbutit de Adiță Păun a fost anulat pentru un offside discutabil la Billel Omrani (’5). Tot atacantul francez a replicat după două bare ale oltenilor, mingea trimisă cu sete de Omrani izbindu-se de stâlpul porții apărate de Mirko Pigliacelli (’23).

După o primă repriză echilibrată, Andrei Burcă putea deschide scorul, însă mingea expediată cu capul s-a scurs pe lângă poarta gazdelor (’55). Runar Sigurjonsson și-a încercat și el norocul de la distanță, trimițând puțin pe lângă un balon șutat la firul ierbii (’68). După un joc disputat, crâncen, cele două formații au încheiat la egalitate derby-ul din Bănie, scor 0-0.

În urma rezultatului de la Craiova, CFR Cluj încheie sezonul regulat pe locul secund în clasamentul Ligii 1, acumulând 64 de puncte, cu un singur punct mai puțin decât liderul FCSB. Pentru formația noastră urmează joi, 15 aprilie, de la ora 19:00, duelul cu FCSB contând pentru Supercupa României, într-un meci programat pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Baftă, băieți! Hai, CFR Cluj!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)
Bălgrădean – M. Camora (cpt.), A. Burcă, S. Ben Youssef, D. Ciobotariu (N. Carnat ’72) – L. Aurelio, M. Bordeianu, R. Sigurjonsson (C. Manea ’72) – A. Păun (O. Hoban ’84), B. Omrani (M. Rondon ’85), A. Gîdea (A. Chipciu ’9) / Antrenor: Edward Iordănescu
Rezerve: G. Arlauskis, M. Susic, I. Latovlevici, G. Debeljuh