ACREDITĂRI MEDIA PENTRU MECIUL CFR CLUJ – FCSB

21-mai-2021 18:00

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – FCSB din data de 25 mai 2021, ora 20:30, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 23 mai, ora 10:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul 2021.

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic, listate.

În conformitate cu protocolul de organizare a meciurilor oficiale, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat în mai 2021, facem următoarele precizări:

  1. Acreditările la meci pentru competiția CASA LIGA 1 în perioada de restricții sunt limitate. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media. De asemenea, dacă este depășită limita maximă de cereri, vor fi asigurate acreditări pentru primii 30 de ziariști.
  2. Se acordă un număr maxim de 30 de acreditări la masa presei (o treime din capacitatea totală a sectorului rezervat pentru jurnaliști al Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”) și 16 acreditări foto.
  3. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexă Regulament Media

Aici găsiți Protocolul desfășurare competiții – sezon 2020-2021 ➡️ Protocol desfășurare competiții (mai 2021)

Vă mulțumim!