Un an fără voi…

02-mart.-2021 17:19

2 martie 2020: Cipri Deac și Adiță Păun marcau pentru o victorie cu 2-1 împotriva Astrei Giurgiu, în ultimul meci cu public de pe „Dr. Constantin Rădulescu”. A trecut deja un an de când voi, dragi suporteri, nu ați putut veni la stadion…

S-au scurs 12 luni grele, pline de încercări, de suferință, de compromisuri. Săptămâni lungi fără fotbal, luni întregi fără scânteia care ține în viață sportul rege: voi, fanii. Între timp, în vitrina clubului nostru și-a făcut loc încă un trofeu de care, din păcate, nu am putut să ne bucurăm așa cum se cuvenea.

Acum, după un an fără voi în tribune – tribune goale, reci, care duc dorul vuietului vostru, al vocilor voastre care cântă și strigă pentru echipă, al zgomotului care îi motivează pe băieții noștri și îi îngrozește pe adversari – există speranță!

Da, există speranță că veți putea fi alături de noi în scurt timp și fizic! Nicio boală, niciun virus nu este mai puternic decât iubirea, în acest caz iubirea pentru culorile favorite, pentru echipă, pentru fotbal.

Noi ardem de nerăbdare să vă vedem din nou în tribune, încurajând băieții, și ne pregătim intens să vă întâmpinăm așa cum meritați, dragi suporteri. Pentru loialitatea cu care ați fost alături de echipă și în aceste vremuri grele, pentru scopul comun al familiei CFR!

Haide, dragă CFR!