RUNAR MAR SHOW! CFR CLUJ – FC BOTOȘANI 2-0

28-apr.-2021 21:42

CFR Cluj a învins FC Botoșani, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii 1.

Echipa noastră a început în forță partida cu FC Botoșani, Adiță Păun irosind prima mare ocazie, șutul său fiin respins în lateral de Hidajet Hankic (17’). După o scurtă „încălzire” a formației vișinii, a ieșit la rampă Runar Mar Sigurjonsson, islandezul nostru bifând în doar trei minute „dubla”! A înscris mai întâi cu un șut de la 16 metri care l-a păcălit pe Hankic (25’), apoi cu o execuție superbă la colțul lung (28’).

Prima ocazie a părții secunde a fost semnată de același Sigurjonsson, șutul mijlocașului schimbat după o oră de joc excelentă fiind respins cu greu în corner de fundașii adverși (61’). Chiar dacă marile ocazii au întârziat să apară ulterior, iar oaspeții au încercat să repare greșelile din primele 45 de minute, formația noastră a reușit să conserve avantajul obținut încă din prima parte, în ciuda clipelor reprobabile din finalul jocului.

În urma victoriei de miercuri seară, echipa noastră acumulează 41 de puncte și urcă provizoriu pe prima treaptă a podiumului Ligii 1. În următoarea rundă, luni, 3 mai, de la ora 20:30, CFR Cluj se deplasează la Giurgiu pentru duelul cu FCSB, într-un meci ce urmează a fi disputat pe Stadionul „Marin Anastasovici”.

Bravo, băieți, suntem mândri de voi!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)
G. Sandomierski – M. Camora (cpt.), A. Burcă, P. Vinicius, C. Manea – A. Gîdea (A. Păun 7’), M. Bordeianu (O. Hoban 79’), R. Sigurjonsson (A. Chipciu 63’) – V. Costache, G. Debeljuh (B. Omrani 78’), C. Deac (I. Latovlevici 79’) / Antrenor: Edward Iordănescu
Rezerve: R. Murariu, S. Ben Youssef, C. Itu, M. Rondon