JURNALISTII ACREDITATI SI ACTIVITATILE OFICIALE INAINTEA MECIULUI CU SEVILLA FC!

18-feb.-2020 14:06

CFR Cluj anunță programarea activităților oficiale înaintea meciului cu Sevilla FC din Șaisprezecimile UEFA Europa League de joi, 20 februarie, ora 19:55!

Programul acțiunilor de presă, miercuri, 19 februarie:

– Ora 13:00– conferință de presă FC CFR 1907 Cluj
– Ora 15:00 – antrenament oficial FC CFR 1907 Cluj, deschis presei în primele 15 minute (va avea loc la Baza Napoca, din cartierul Gheorgheni)

– Ora 18:30 – conferință de presă Sevilla FC

– Ora 19:00 – antrenament oficial Sevilla FC, deschis presei în primele 15 minute

Lista jurnaliștilor acreditați pentru meciul cu Sevilla FC ➡ ACREDITARI SEVILLA

Acreditările pot fi ridicate miercuri, cu ocazia activităților oficiale de la Stadion, sau joi, în ziua meciului, de la poarta stadionului (Tribuna 2) până la ora 17!

La meciurile din Europa League, fotografii sunt obligați să stea asezați în timpul partidei, iar în acest sens, vă rugăm să vă aduceți scaunele individuale sau veți primi scaune/bănci din partea clubului nostru pentru care trebuie să lăsați un document ca și garanție. Vestele fotografilor și scaunele vor fi colectate înainte cu două ore de startul partidei din Sala de Pregătire Presă (sala vecină cu sala de conferință), iar fotografii vor intra pe teren prin zona ambulanțelor.
Cameramanii de la posturile TV nedeținătoare de drepturi își vor depozita în mod obligatoriu camerele video pe durata partidei și înaintea ei în zona amenajată și semnalizată special din parcare. Ei vor avea dreptul să filmeze doar conferința de presă și interviurile din zona mixtă.

Vă așteptăm!