JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – YOUNG BOYS ȘI ACTIVITĂȚILE OFICIALE

27-oct.-2020 16:25

CFR 1907 Cluj anunță programarea activităților oficiale înaintea meciului cu BSC Young Boys și lista jurnaliștilor acreditați.

Programul activităților oficiale de miercuri, 28 octombrie:

17:30 – Conferință de presă BSC Young Boys

18:00 – Antrenament oficial BSC Young Boys

18:45 – Conferință de presă CFR 1907 Cluj

19:15 – Antrenament oficial CFR 1907 Cluj

Jurnaliștii acreditați sunt obligați să respecte toate prevederile Protocolului UEFA atașat aici ➡️ PROTOCOL UEFA

Lista jurnaliștilor acreditați ➡️ Acreditari CFR Cluj Young Boys

Toți reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Conferințele de presă se vor desfășura la fel ca la meciurile de Liga 1. Jurnaliștii acreditați vor trimite ofițerului de presă Oana Sabău întrebările pentru cei doi antrenori și pentru jucătorii celor două echipe (până miercuri, ora 12:30), iar la finalul conferințelor de presă vor primi materialele video. În schimb, reprezentanții media vor avea acces la primele 15 minute ale antrenamentelor oficiale la masa presei. 

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic și va completa chestionarul epidemiologic.

Sala de conferințe și sala de pregătire media este închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Jurnaliștii nedeținători de drepturi TV își vor depozita camerele de filmat în spațiul de depozitare din parcarea de la Tribuna 2 până la finalul partidei.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona ambulanțelor. La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Acreditările pot fi ridicate miercuri cu ocazia celor două antrenamente oficiale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă așteptăm!