JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – U CRAIOVA ȘI REGULAMENTELE DE ACCES!

28-iun.-2020 10:14

Vă atașăm lista celor 9 jurnaliști acreditați la masa presei și a celor 5 fotografi care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din data de 28 iunie, ora 20:00.

Vă reamintim că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din data de 28 iunie, ora 20.00. Legitimațiile eliberate de către club la începutul sezonului competițional nu sunt valabile la acest meci.

Acreditări masa presei:

 1. Miruna Pop – PRO TV
 2. Botond Somogyi – Erdelyi Naplo
 3. Lazăr Ionuț-Adrian – oraexactainfotbal.ro
 4. Justin Gafiuc – Gazeta Sporturilor
 5. Kosa Edgard – operator CFR Cluj
 6. Cristi Coste – Fanatik.ro
 7. Rus Adrian – cjsport.ro
 8. Istvan Gabor – Tribuna CFR
 9. Riti József Attila – Maszol.ro

Betting – LPF:

 1. Yosif Abbod – SportRadar
 2. Alexandru Nandra – Genius Sports
 3. Florin Vizitiu – Perform Group

Fotografi:

 1. Răzvan Păsărică – Universitatea Craiova/Sportpictures
 2. Nicu Cherciu – CFR Cluj
 3. Manases Sandor – Inquam
 4. Raed Krishan – Gazeta Sporturilor
 5. Dan Bodea – Transilvania Reporter

Radio:

 1. Radio Romania Actualitati – Radu Anghel Barna
 2. Radio Cluj – Romana – Florin Pruteanu
 3. Radio Cluj – Maghiară – Boros Miklos și Zsolt Moldován

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexa Regulament Media

Aici găsiți Protocolul de reluare competiții – sezon 2019-2020 ➡️ Protocol-Reluare-Competitii

Declarație pe proprie răspundere – toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze această declarație și să o trimită scanată pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 28 iunie, ora 17:00. În același e-mail în care trimiteți declarația, vă rugăm să menționați și numărul dumneavoastră de telefon. AICI GĂSIȚI DECLARAȚIA ➡️ Declarație pe proprie răspundere presa

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de către ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită acestuia întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci. Niciun alt interviu nu va fi organizat la stadion în ziua meciului, decât cele obligatorii pentru deținătorii drepturilor TV.

Vă mulțumim pentru înțelegere!