JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – FCSB ȘI REGULAMENTELE DE ACCES!

13-iun.-2020 16:09

Vă atașăm lista celor 10 jurnaliști acreditați la masa presei și a celor 5 fotografi care vor avea acces la meciul CFR Cluj – FCSB, din data de 14 iunie, ora 20:00.

Vă reamintim că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – FCSB, din data de 14 iunie, ora 20.00. Legitimațiile eliberate de către club la începutul sezonului competițional nu sunt valabile la acest meci.

Acreditări masa presei:

 1. Miruna Pop – PRO TV
 2. Boros Miklos – Foter.ro
 3. Rus Adrian – CJSport.ro
 4. Botond Somogyi – Erdelyi Naplo
 5. Lazar Ionut-Adrian – oraexactainfotbal.ro
 6. Eduard Apostol – Gazeta Sporturilor
 7. Mircea Sime – Antena 1 Sport
 8. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 9. Dan Răzvan Florian – Cluj24.ro
 10. Kosa Edgard – operator CFR Cluj

Fotografi:

 1. Manases Sandor – Inquam
 2. Flaviu Buboi – Sportpictures
 3. Raed Krishan – Gazeta Sporturilor
 4. Paul Ursachi – FCSB
 5. Dan Tăuțan – CFR Cluj

* Clubul CFR va pune la dispoziția fotografilor care nu vor putea fi prezenți la acest meci, la finalul partidei, o serie de fotografii pentru a putea fi utilizate în articolele lor.

Radio:

 1. Radio Romania Actualități – Radu Anghel Barna
 2. Radio Cluj – Secția Română – Florin Pruteanu
 3. Radio Cluj – Secția Maghiară – Zsolt Moldován

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexa Regulament Media

Aici găsiți Protocolul de reluare competiții – sezon 2019-2020 ➡️ Protocol reluare competitii

Declarație pe proprie răspundere – toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze această declarație și să o trimită scanată pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 14 iunie, ora 17:00. În același e-mail în care trimiteți declarația, vă rugăm să menționați și numărul dumneavoastră de telefon. AICI GĂSIȚI DECLARAȚIA ➡️ Declarație pe proprie răspundere presa

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în stadion sunt interzise.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de către ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci.

Vă mulțumim pentru înțelegere!