JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – DINAMO BUCUREȘTI

02-apr.-2021 13:04

Vă atașăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Dinamo București, din data de 5 aprilie 2021, ora 20:30.

Vă reamintim că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Dinamo București, din data de 5 aprilie 2021, ora 20:30.

Masa presei

 1. Miruna Mihaela Pop – PRO TV
 2. Somogyi Botond – Erdélyi Napló
 3. Alexandru Nandra – sbsport.ro
 4. Victor Iușan – statscore.ro
 5. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 6. Mihai Moraru – Radio Dinamo 1948
 7. Sergiu Olar – Antena 1 Sport
 8. Gabriel Rusu – EBS Radio
 9. Ionuț Adrian Lazăr – oraexactainfotbal.ro
 10. Lucian Danciu – Ziarul Unirea
 11. Andreea Obreja – Cluj Live
 12. Vasile Manu – Sportul Clujean
 13. Daniel Kerekes – Sportul Clujean

Fotografi

 1. Dan Tăuțan – Mediafax
 2. Gábor István-Gábor – Tribuna CFR
 3. Iosif Nagy – newssport.ro
 4. Gheorghe Marchiș – freelancer
 5. Anca Tepei – BH Media
 6. Manasés Sándor – Inquam Photos
 7. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 8. Andreea Peter – freelancer
 9. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 10. Paul Gheorgheci – Sportul Clujean
 11. Alex Nicodim – NurPhoto Agency

Radio

 1. Radu Anghel Barna – Radio România Actualități (limba română)
 2. Cătălin Berindean – Radio România Cluj (limba română)
 3. Moldován Árpád Zsolt – Radio România Cluj (limba maghiară)
 4. Boros Miklós – Radio România Cluj (limba maghiară)

 Parteneri LPF

 1. George Păcurar – SportRadar
 2. Vlad Ciurdar – Genius Sports
 3. Florin Vizitiu – Stats Perform
 4. Liviu Tetcu – InStat

Aici găsiți Regulamentul Media ➡️ regulament media final 2020

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexa Regulament Media nou

Aici găsiți Protocolul de desfășurare competiții – sezon 2020-2021 (actualizat octombrie 2020) ➡️ Proceduri-COVID19-28102020-compressed

Declarație pe proprie răspundere ➡️ Declarație pe proprie răspundere presă toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până luni, 5 aprilie, la ora 18:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită acestuia întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci. Niciun alt interviu nu va fi organizat în incinta stadionului în ziua meciului, decât cele obligatorii pentru deținătorii drepturilor TV.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!