JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – AS ROMA ȘI PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR OFICIALE!

23-nov.-2020 16:51

CFR 1907 Cluj anunță programarea activităților oficiale înaintea meciului cu AS Roma și lista jurnaliștilor acreditați.

Programul activităților oficiale de miercuri, 25 noiembrie:

11:20 – Antrenament oficial AS Roma (Centro Sportivo Fulvio, Roma)

19:00 – Conferință de presă AS Roma (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu)

17:30 – Conferință de presă CFR 1907 Cluj (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu)

18:00 – Antrenament oficial CFR 1907 Cluj (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu)

Jurnaliștii acreditați sunt obligați să respecte toate prevederile Protocolului UEFA atașat aici ➡️ PROTOCOL UEFA

Lista jurnaliștilor acreditat ➡️  Acreditari CFR Cluj AS Roma

IMPORTANT! Este obligatoriu ca toți jurnaliștii care sunt pe lista mai sus atașată și nu vor putea participa la meciul CFR Cluj – AS Roma din diverse motive să anunțe în prealabil ofițerul de presă Oana Sabău. Numărul de jurnaliști care vor participa la meciuri în contextul pandemiei este scăzut, iar solicitarea de participare este mare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Toți reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Conferințele de presă se vor desfășura la fel ca la meciurile de Liga 1. Jurnaliștii acreditați vor trimite ofițerului de presă Oana Sabău întrebările pentru cei doi antrenori și pentru jucătorii celor două echipe (până miercuri, ora 14:00), iar la finalul conferințelor de presă vor primi materialele video. În schimb, reprezentanții media vor avea acces la primele 15 minute ale antrenamentelor oficiale la masa presei. 

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic și va completa chestionarul epidemiologic.

Sala de conferințe și sala de pregătire media este închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Jurnaliștii nedeținători de drepturi TV își vor depozita camerele de filmat în spațiul de depozitare din parcarea de la Tribuna 2 până la finalul partidei.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona ambulanțelor. Fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului (vezi foto).

Acreditările pot fi ridicate miercuri cu ocazia actiunilor oficiale sau joi de la poarta stadionului intre orele 18:00 si 20:00.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă așteptăm!