JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – ACADEMICA CLINCENI

16-apr.-2021 14:11

Vă atașăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Academica Clinceni, din data de 18 aprilie 2021, ora 18:30.

Vă reamintim că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Academica Clinceni, din data de 18 aprilie 2021, ora 18:30.

Masa presei

 1. Alexandru Nandra – sbsport.ro
 2. Cristian Pop – Sport Profit
 3. Miruna Mihaela Pop – PRO TV
 4. Sergiu Olar – Antena 1 Sport
 5. Denis Guțul – clujlive.ro
 6. Ionuț-Adrian Lazar – oraexactainfotbal.ro
 7. Moldován Zsolt – Maszol
 8. Gabriel Rusu – EBS Radio Cluj-Napoca
 9. Somogyi Botond – Erdélyi Napló

Fotografi

 1. Dan Tăuțan – Mediafax
 2. Daniel Pop – Jurnal MM
 3. Gábor István-Gábor – Tribuna CFR
 4. Andreea Peter – freelancer
 5. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 6. Iosif Nagy – newssport.ro
 7. Alex-Dian Bureția – freelancer
 8. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 9. Anca Tepei – BH Media

Radio

 1. Radu Anghel Barna – Radio România Actualități
 2. Cătălin Berindean – Radio România Cluj (limba română)
 3. Polacsek Péter – Radio România Cluj (limba maghiară)
 4. Kovács Péter – Radio România Cluj (limba maghiară)

Betting – LPF

 1. George Păcurar – Genius Sports
 2. Gabriel Stafie – Stats Perform
 3. Liviu Tetcu – InStat

Aici găsiți Regulamentul Media ➡️ Regulament Media Final 2020

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexă Regulament Media nou

Aici găsiți Protocolul de desfășurare competiții – sezon 2020-2021 (actualizat în aprilie 2021) ➡️ Protocol Liga 1 2020-21

Declarație pe proprie răspundere ➡️ Declarație pe proprie răspundere presă toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști plus fotografi) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până luni, 5 aprilie, la ora 18:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media și sala de conferință sunt închise în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi condusă exclusiv de ofițerul de presă al clubului, iar jurnaliștii vor putea să trimită acestuia întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului. Deținătorul de drepturi TV va înregistra această conferință și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci. Niciun alt interviu nu va fi organizat în incinta stadionului în ziua meciului, decât cele obligatorii pentru deținătorii drepturilor TV.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!