FCSB – CFR 1907 CLUJ 3-0

19-mart.-2021 23:35

CFR 1907 Cluj a cedat, scor 0-3, în fața formației FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii 1.

Momente emoționante pe Arena Națională înaintea derby-ului cu FCSB, băieții noștri intrând pe teren cu tricouri personalizate în memoria lui nea Zoli, dragul nostru Zoli… Pe cât de grea este despărțirea de cel care a fost unul dintre cei mai fideli membri ai familiei CFR, pe atât de solicitantă a fost și prima repriză a duelului cu FCSB.

După un debut crâncen de joc, demn de o confruntare între cele mai bune echipe ale momentului, echilibrul a fost rupt în minutul 40 al partidei, „centralul” Ovidiu Hațegan arătând direct cartonașul roșu lui Giedrius Arlauskis. Aflat la primul joc de la revenirea în Gruia, portarul lituanian a închis excelent poarta până în acel moment…

A doua repriză a început cum nu se poate mai prost pentru băieții noștri, iar Darius Olaru a fructificat o minge recuperată în careu și l-a învins pe Grzegorz Sandomierski (49’). Peste doar câteva minute, Florin Tănase a majorat avantajul pentru gazde, profitând de o nesincronizare în defensiva CFR-istă (62’). Ulterior, Olimpiu Moruțan a dus scorul la 3-0 (78’).

În urma rezultatului de la București, CFR Cluj rămâne pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 60 de puncte, la trei „lungimi” în urma liderului FCSB. În următoarea etapă, luni, 5 aprilie, de la ora 20:30, echipa noastră primește vizita formației Dinamo București.

Capul sus, băieți! Hai, CFR!

 

CFR 1907 Cluj (4-3-3)
G. Arlauskis – M. Camora (cpt.), P. Vinicius, A. Burcă, M. Susic (C. Manea 79’) – C. Itu (G. Sandomierski 44’), M. Bordeianu, C. Deac – A. Păun (R. Sigurjonsson 53’), N. Carnat (M. Gîdea 80’), A. Chipciu (M. Pereira 79’) / Antrenor: Marius Bilașco (Edward Iordănescu susp.)

Rezerve: I. Latovlevici, S. Ben Youssef, O. Hoban, L. Aurelio