CFR CLUJ – UNIV. CRAIOVA 1-2

24-apr.-2021 23:15

CFR Cluj a cedat în fața Universității Craiova, scor 1-2, în meciul contând pentru etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Conștienți de miza jocului, băieții noștri au început tare jocul cu oltenii, Alex Chipciu ratând cea mai mare ocazie a primei părți, cu un șut din zonă centrală țintit deasupra „transversalei” (‘9). Contrar jocului mai solid prestat de CFR, oaspeții au fost cei care au deschis scorul, Andrei Ivan împingând în plasă un balon respins de Cristi Bălgrădean, după o lovitură de cap a lui Marius Constantin (’27).

Conduși la pauză, elevii lui Edi Iordănescu au ieșit și mai concentrați de la vestiare, iar după o intervenție spectaculoasă a lui „Pufi” Bălgrădean, Runar Mar Sigurjonsson a marcat primul său gol în tricoul vișiniu, fructificând o minge așezată de nou-intratul Gabriel Debeljuh (’54). Imediat după, Mario Camora putea duce echipa noastră în avantaj, șutul său splendid cu exteriorul trecând pe lângă poarta apărată de Pigliacelli (’58).

Presiunea băieților noștri a continuat, iar mingea șutată de Adiță Păun a izbit „transversala” (’70). Cu toate acestea, tot oaspeții au fost cei care au marcat, Alexandru Tudorie aducând victoria pentru echipa sa cu o lovitură de cap sub bară (’87)… În urma rezultatului de sâmbătă seară, CFR Cluj rămâne pe locul secund al Ligii 1, cu 38 de puncte. În următoarea rundă, miercuri, 28 aprilie, de la ora 19:00, echipa noastră întâlnește, pe teren propriu, formația FC Botoșani.

Capul sus, băieți, luptăm în continuare!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)
Bălgrădean – M. Camora (cpt.), A. Burcă, P. Vinicius, C. Manea – R. Sigurjonsson (A. Păun ’68), W. Soares (O. Hoban ’89), D. Joca (A. Chipciu ‘5) – A. Gîdea (V. Costache ’46), M. Rondon (G. Debeljuh ’46), C. Deac / Antrenor: Edward Iordănescu
Rezerve: G. Sandomierski, I. Latovlevici, S. Ben Youssef, O. Hoban, N. Carnat