CE SPECTACOL LA DEBUTUL ÎN NOUL SEZON! CFR CLUJ – FC U CRAIOVA 3-2

17-iul.-2021 00:37

CFR Cluj a învins FC U Craiova 1948, scor 3-2, într-un meci contând pentru prima etapă a Ligii 1, sezonul 2021-22.

Băieții noștri au început extraordinar meciul cu oltenii, iar după mai puțin de un sfert de oră, tabela arăta deja 2-0 pentru CFR! Mai întâi Ciprian Deac, cu un șut cu stângul în urma unei centrări bune a lui Iasmin Latovlevici (10), apoi Anas Tahiri, care a reluat în plasă o minge respinsă de Gremsl (12) au dus echipa noastră în avantaj.

Oaspeții nu s-au lăsat mai prejos, replicând prin Francisco Bauza, care a redus din diferență cu un șut din interiorul careului, deviat ușor de Denis Ciobotariu (22). Peste alte 10 minute, profitând de elanul dat de primul gol, echipa antrenată de Adrian Mutu a restabilit egalitatea, William Baeten fructificând cu capul o centrare dată de Albu (33).

Claudiu Petrila, gol de trei puncte!

După o primă repriză spectaculoasă, încheiată cu o „foarfecă” de manual a lui Billel Omrani, a doua parte a jocului a început furibund, cu CFR avântată spre poarta Craiovei. Nou-intratului Mario Camora i s-a refuzat un penalty clar (63), iar lui Adiță Păun, și el proaspăt intrat, i s-a refuzat un gol pe motiv de offside (68)!

Presată de timp, dar și pe fondul unui joc ofensiv bun, echipa noastră a izbutit să marcheze și pentru a treia oară, Claudiu Petrila reușind un gol ce avea să devină de trei puncte (75)! 3-2, scor final, iar echipa noastră merge în Gibraltar cu un moral bun! Bravo, băieți, hai CFR!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)
G. Arlauskis – I. Latovlevici (M. Camora 61), D. Graovac, D. Ciobotariu, M. Susic – A. Tahiri (V. Costache 83), O. Hoban (J. Rodriguez 61), C. Deac (cpt.) – A. Chipciu (A. Păun 61), B. Omrani (G. Debeljuh 77), C. Petrila / Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve: C. Bălgrădean, C. Manea, M. Cestor, V. Costache, M. Gîdea