ALIBEC, GOL DE TREI PUNCTE! CFR – CHINDIA 1-0

31-iul.-2021 23:58

CFR Cluj a învins, scor 1-0 (0-0), Chindia Târgoviște, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii 1.

Prima parte a jocului din Gruia dintre CFR și Chindia a părut să fie în concordanță cu vremea răcoroasă lăsată peste Cluj-Napoca. Săracă în ocazii, cu lupte crâncene la centrul terenului, prima repriză a fost animată de ocazia imensă a lui Anas Tahiri, care a reluat, cu capul, din careu o minge blocată salvator de Dinu Moldovan (20).

Mai hotărâți și mai incisivi, băieții noștri au debutat în forță în a doua parte a jocului, iar cel mai nou membru al familiei CFR, Denis Alibec, a izbutit primul său gol în echipamentul vișiniu, fructificând o pasă a căpitanului Mario Camora (52)! Jocul bun al echipei a continuat, CFR fiind formația care a controlat restul jocului, cu multiple ocazii la poarta oaspeților.

Scor final 1-0, iar CFR are maximum de puncte după trei etape scurse din noul sezon al Ligii 1. Marți seară, de la ora 21:00, băieții noștri continuă marșul în Champions League, în meciul tur cu BSC Young Boys. Vino și tu la meci și susține-ți favoriții!

BRAVO, BĂIEȚI, HAI CFR!

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1)
G. Arlauskis – M. Camora (cpt.), D. Ciobotariu, D. Graovac, C. Manea – A. Tahiri (A. Păun 46), G. Fofana (O. Hoban 71) – B. Omrani (A. Chipciu 61), C. Deac (V. Costache 87), C. Petrila – D. Alibec (G. Debeljuh 61) / Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve: C. Bălgrădean, I. Latovlevici, M. Cestor, M. Gîdea