Ziua si transferul | Billel Omrani, noul jucator al CFR-ului

07-sept.-2016 09:58

IMG_7640

Ziua și transferul la CFR! Astăzi avem plăcerea să anunțăm încă o sosire în Gruia: fostul jucător crescut de Olympique de Marseille, atacantul Billel Omrani este de astăzi jucătorul CFR-ului. În tricoul vișiniu, Omrani va purta numărul 9.

Laurențiu Rus, Cosmin Sârbu, Alexandru Chiriță, Tomislav Gomelt, Tomislav Sorsa, Dan Roman și Billel Omrani sunt noii veniți în această vară la echipă, aceștia vor începe munca alături de ceilalți coechipieri și ne dorim un lot închegat pentru următoarele meciuri care vor urma în toate competițiile interne în care suntem în joc.

Urmează în această seară o partidă importantă în Cupa Ligii Adeplast, contând pentru etapa Sferturilor de finală și ne dorim să vedem un stadion cât mai plin, să-i susținem pe băieți. Sâmbătă urmează partida cu CS U Craiova și va fi, așa cum a fost și în Optimile Cupei Ligii Adeplast, una dificilă, pentru care trebuie să fim bine pregătiți și, ca de obicei, ne dorim să vă avem și în acest weekend alături pe stadion. Împreună putem face performanță și în acest sezon competițional!

Bienvenue au CFR Cluj, Billel! Bonne chance!

Hai CFR!!!