Vineri 13, nu cu noroc, ci cu o victorie muncita

13-mai-2016 23:43

CFR Cluj 2 – 1 FC Voluntari

Partida din această seară a fost una extrem de grea, cu o atmosferă apăsătoare care s-a resimțit și pe teren, printre jucători. În acest mod s-au și desfășurat primele minute ale partidei decalate pentru o zi de vineri 13, iar totul părea să meargă într-o altă direcție decât cea pe care ne-o doream cu toții când oaspeții au deschis scorul în minutul 26 prin golul lui Novakovic, proaspăt intrat în teren de 2 minute. Totul a durat însă doar câteva minute, pentru că Bryan Nouvier a reușit egalarea după un contra-atac superb. Bud a fost aproape și el de gol la o lovitură liberă, însă a trimis mingea pe lângă poartă.

Repriza secundă a continuat cu multe ratări în favoarea echipei noastre, până în minutul 56, când Davide Petrucci a primit o pasă excelentă de la Jakolis și a trimis cu latul pe lângă Bornescu din centrul careului. Același Jakolis a fost pe val și la următoarea fază a trecut pe lângă majorarea scorului, însă de această dată Bornescu a avut un reflex in extremis. Au fost emoții în tribună în minutul 76, când la o fază fixă, Voluntariul a trimis mingea în poarta lui Marc, însă dintr-un offside semnalizat de la margine. Finalul a fost unul deschis, în minutele de prelungiri același Jakolis, într-o formă excelentă în ultimele meciuri, a trecut iar pe lângă majorarea scorului.

A fost o seară de vineri 13 nu cu noroc, ci cu o victorie muncită, absolut meritată prin jocul prestat de către băieții noștri. Au dat din nou dovadă, dacă mai era nevoie, de caracter, mai ales întorcând scorul de la 0-1 în această seară cu o echipă extrem de dificilă. Acum e momentul nostru, să arătăm marți același caracter puternic și să arătăm în Finala Cupei României că locul nostru trebuia să fie în Play-Off!

Să vină Cupa în Gruia!

CFR Cluj:

Marc – Camora, Larie, Muresan, Tiago – Gomelt, Ruiz (Goian ’90), Petrucci – Nouvier (Bruno ’77), Jakolis, Bud (Lopez ’64)

Rezerve: Vatca, Goian, Coelho, Nascimento, Bruno, Cristian, Beleck

FC Voluntari:

Bornescu – Capatina (Chitosca ’85), Spahija, Maftei, Filipov (Novakovic ’24) – Rus, Abro, Novac, Achim (Enceanu ’75) – Balan, Vodut

Rezerve: Calancea, Iorga, Novakovic, Chitosca, Mitache, Tiru, Enceanu