VICTORIOȘI ÎN DUELUL CAMPIOANELOR!

31-oct.-2023 01:17

CFR Cluj a câștigat, scor 3-1, cu Farul Constanța, în a 14-a etapă a Superligii!

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 6, Muhar a trimis de la mijlocul careului, dar balonul a trecut peste poarta lui Aioani. În minutul 20, Otele a lăsat mingea pentru Jefte în interiorul careului, acesta a șutat, dar Aionani a respins cu dificultate. În minutul 25, Louis Munteanu a pasat cu călcâiul pentru Budescu iar acesta, aflat la marginea careului, a trimis cu dreptul și a reușit să deschidă scorul. Șase minute mai târziu, după centrarea excelentă a căpitanului nostru, Karlo Muhar a trimis cu capul de la marginea careului mic și a adus egalarea în Gruia! Înainte de pauză, în minutul 43, Jefte a scos pentru Cvek, dar acesta a trimis peste poarta lui Aioani.

În minutul 64, aflat la marginea careului, Muhar a trimis perfect de la marginea careului și a reușit dubla! Patru minute mai târziu, ajutat de pasa lui Otele, Juricic a trimis din apropierea punctului cu var și a reușit să înscrie! Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 3-1, iar joi, 2 noiembrie, ne așteaptă un nou derby al Clujului, de această dată în Cupa României!

Ne vedem pe Cluj Arena, în număr cât mai mare, să umplem Peluza 2! Bilete online: https://bit.ly/BileteGaleriaCFRCupaRomaniei.

Echipa de start: Sava, Camora (C) (88′ Morgan), Ilie, Ajeti, Kresic, Mogoș (90′ Mihai), Muhar, Cvek, Fică (81′ Deac), Otele (81′ Bîrligea), Betancor (46′ Juricic)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Morgan, Filip, Deac, Mihai, Konoplyanka, Bîrligea, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!