VICTORIE, VICTORIE, VICTORIE! FC VIITORUL – CFR CLUJ 0-1

16-mart.-2019 22:27

CFR Cluj a obținut o victorie importantă în deplasarea de la Ovidiu împotriva Viitorului, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Adiță Păun, în minutul 73.

Startul partidei a stat sub semnul echilibrului. Prima ocazie mare a echipei noastre a venit în minutul 28, când Omrani a centrat, Djokovic a trimis cu pietul spre Ioniță, însă șutul său a fost reținut de portarul Cojocaru. Viitorul a replicat prin Drăguș, cel care a trimis cu capul puțin pe lângă poarta lui Arlauskis.

După pauză, echipa noastră a ieșit mult mai motivată de la cabine. În minutul 47, Ioniță a șutat din interiorul careului, însă Cojocaru s-a opus. După alte 10 minute, același Ioniță a avut șansa deschiderii scorului. Manea a centrat, iar din numai câțiva metri de poartă Ioniță a trimis în forță. Portarul Viitorului s-a opus și de această dată. În minutul 73, Campioana noastră a dat lovitura la Ovidiu. Djokovic a pasat excelent pentru Păun, iar „șeptarul” CFR-ului a marcat pentru 1 la 0! Echipa noastră a închis perfect jocul până la final, iar scorul partidei a rămas 1-0!

Felicitări, băieți! Ați luptat până la final, iar munca voastră a dat roade… toate cele trei puncte vin în Gruia!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac, Bordeianu, Djokovic – Ioniță (80′ Hoban), Omrani (90+2′ Bud), Păun (86′ Moutinho)

Rezerve: Jesus F. – Peteleu, Lang, Petrila

Hai CFR!