Victorie rasunatoare in Gruia | CFR Cluj 5 – 0 FC Voluntari

17-sept.-2016 20:11

CFR Cluj 5 – 0 FC Voluntari

O victorie de zile mari astazi in Gruia, echipa noastra a reusit un joc extrem de bun impotriva celor de la FC Voluntari, un neverosimil 5 – 0.

Prima repriză a început bine, cu un gol marcat repede, inca din minutul 4, Cristi Bud a reusit deschiderea scorului, iar din acel moment jocul a curs predominant in favoarea baietilor nostri. 1-0 a fost scorul la pauza, iar a doua repriza a fost una de exceptie, Bud reusind tripla in aceasta seara, marcand din nou in minutele 51 si 57 doua goluri extrem de frumoase. In minutul 71 a debutat noul varf al echipei noastre, Billel Omrani, care doar doua minute mai tarziu, l-a inlocuit pe marcatorul triplei, marcand si el primul sau gol in tricoul CFR-ului! Tomislav Gomelt a revenit si el frumos in echipa noastra, marcand si el pentru 5-0 in minutul 3 al prelungirilor.

Victoria din aceasta seara ne da curaj, ne da forta pentru meciul urmator, unul extrem de important, nu doar pe hartie. Nu avem presiune, plecam cu incredere, avem in acest moment un joc frumos, iar asta conteaza, punctele vor veni daca continuam sa jucam in acest fel.

Hai CFR!

CFR Cluj:

Minca – Peteleu, Horj, Larie, Tiago Lopes – Nascimento (Sorsa ’59), Gomelt – Nouvier, Juan Ruiz (Ene ’83), Rus – Bud (Omrani ’71)

Rezerve: Marc, Ene, Tinc, Pintea, Chirita, Sorsa, Omrani

FC Voluntari:

Bornescu – Acsinte, Maftei, Balaur, Filipov – Novac, Tabacariu (Balan ’54) – Ivanovici, Marinescu, Popadiuc (Capatana ’46) – Cernat (Lungu ’67)

Rezerve: Balauru, Balan, Capatana, Cazan, Coman, Lungu, Spahija