VICTORIE PE ARENA NAȚIONALĂ!

16-dec.-2022 00:20

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1, cu FCSB, într-o partidă restantă din etapa a 9-a a Superligii, disputată pe Arena Națională!

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, fără ca cele două echipe să își creeze vreo ocazie importantă de gol. În repriza a doua, echipa noastră a avut prima ocazie importantă prin Boateng, în minutul 57, care a reluat cu capul din centrarea lui Deac, însă mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Vlad. În minutul 63, același Deac a centrat, din lovitură liberă, dar reluarea lui Manea a fost respinsă de portarul formației gazdă. Mingea a ajuns tot la Manea, care a reluat cu capul, dar Tamm a respins. Cinci minute mai târziu, Petrila a centrat din corner, Yuri a trimis cu capul, dar intervenția lui Vlad a trimis balonul în bară.

În faza imediat următoare, în minutul 69, după ce Yuri a reluat cu capul din centrarea lui Petrila, Janga a profitat de mingea respinsă de Vlad și a deschis scorul!

În minutul 76, FCSB a avut o ocazie prin Florinel Coman, însă Scuffet a intervenit foarte bine la șutul jucătorului. Echipa gazdă a mai avut o ocazie, în același minut, după ce Edjouma a primit o pasă cu călcâiul de la Șut, dar balonul a fost deviat de Yuri în corner, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre!

Pentru echipa noastră urmează meciul cu FC Hermannstadt, care se va juca marți, 20 decembrie, de la ora 20:00, în Gruia. Biletele pot fi cumpărate de aici: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-afc-hermannstadt/

Echipa de start: Scuffet, Camora, Burcă, Yuri, Manea, Boateng, Deac (65’ Cvek), Bordeianu (65’ Malele), Petrila (80’ Bîrligea), Yeboah (80’ Roger), Janga (88’ Hoban)

Rezerve: Sava, Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!