VICTORIE MUNCITĂ CU HERMANNSTADT!

30-nov.-2022 22:50

CFR Cluj a câștigat, scor 3-2, cu FC Hermannstadt, într-un meci restant din etapa a 6-a a Superligii disputat la Mediaș. 

Echipa noastră a spart gheața în minutul 10. Janga a avut un plonjeu impresionant și ajutat de centrarea perfectă a lui Manea a marcat pentru 1-0. După 15 minute, după o lovitură liberă executată de Burcă, Janga a profitat de o eroare a portarului Letica și a trimis balonul în poarta adversă. Același atacant a ratat șansa marcării unui hattrick, în minutul 29, după ce golul său a fost anulat pentru ofsaid.

Prima ocazie a echipei adverse a venit în minutul 27, dar Scuffet a reușit să respingă. Paraschiv a înscris pentru Hermannstadt în minutul 34, după pasa decisivă a lui Alhassan. Janga a mai avut o ocazie de gol înainte de pauză , dar Letica a intervenit și a respins balonul. În minutul 56, Oroian de la gazde a înscris, după pasa decisivă a lui Paraschiv, reușind să egaleze. Intrat în repriza secundă, Malele a readus echipa noastră în avantaj, în minutul 72, semnând golul care a adus toate cele trei puncte la Cluj.

Pentru echipa noastră urmează meciul cu Chindia Târgoviște care se va juca duminică, 4 decembrie, de la ora 15:30, în Gruia. Biletele pot fi cumpărate de aici: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-chindia-targoviste/.

Echipa de start: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun (66′ Camora) – Boateng, Cvek, Roger (94′ Bordeianu) – Deac (66′ Malele), Janga (89′ Yeboah), Bîrligea (66′ Petrila) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Kolinger, Hoban, Vito

Hai CFR!