VICTORIE MARE LA PRAGA!

07-oct.-2022 01:34

CFR Cluj a câștigat, scor 1-0, în deplasare la Slavia Praga, în meciul 3 din grupa G UEFA Europa Conference League.

Gazdele au început în ofensivă meciul de la Praga, iar Scuffet a intervenit excelent la lovitura cu capul a lui Olayinka din minutul 11. Același Olayinka a șutat periculos, iar mingea deviată de Usor a lovit bara. În minutul 41, Provod a șutat din afara careului, dar mingea a lovit din nou bara. În ultimul minut al primei reprize, Roger a centrat în fața porții, de unde Rangelo Janga a înscris primul său gol pentru CFR Cluj!

Deși Slavia a avut numeroase ocazii de poartă în repriza secundă, reușita lui Janga din prima parte a fost suficientă pentru ca toate cele trei puncte să vină la Cluj. Ba mai mult, în prelungiri, Malele a avut șansa să facă 2-0, însă șutul său de la mare distanță nu a prins cadrul porții.

Pentru echipa noastră urmează un meci în deplasare la Arad, iar mai apoi meciul patru din grupa G, pe teren propriu, tot cu adversara de astăzi Slavia Praga!

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Kolinger, Camora (c) – Deac (77′ Braun), Boateng (87′ Cvek), Muhar – Yeboah (77′ Buș), Janga (69′ Malele), Roger

Rezerve: Bălgrădean, Gal, Brucic, Petrila, Vito, Hoban

Hai CFR!