VICTORIE MARE ÎN GRUIA! CFR CLUJ – FC VIITORUL 2-1

04-feb.-2021 23:34

CFR 1907 Cluj a câștigat, scor 2-1, duelul de joi seară cu Viitorul Constanța, în meciul contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1. Formația noastră rămâne neînvinsă de zece runde consecutive!

Cu multă sete de luptă, băieții în vișiniu au început în forță partida cu Viitorul Constanța, Mario Rondon trecând milimetric pe lângă deschiderea scorului, după o lovitură de cap la prima fază de atac a jocului disputat în Gruia (1’). În urma unei parade excelente a lui Cristi Bălgrădean la cea mai mare ocazie a oaspeților (17’), formația noastră și-a concretizat dominația, căpitanul Mario Camora servindu-l ca la carte pe Cătălin Itu, care s-a înălțat în careu și a deschis scorul cu o lovitură de cap (33’).

După o primă repriză convingătoare, băieții noștri au început cu stângul a doua parte a jocului, o minge care l-a păcălit pe Bălgrădean fiind împinsă în plasă de Alin Dobrosavlevici (52’). Deciși să revină în avantaj, elevii lui Edi Iordănescu au continuat să preseze la poarta adversă.

Cu toate că au luptat din răsputeri pentru a păstra remiza, adversarii de joi seară au fost învinși pentru a doua oară, Ovidiu Hoban marcând un gol cât trei puncte chiar în prelungirile partidei.

În urma victoriei cu Viitorul Constanța, CFR Cluj rămâne pe poziția a 2-a în clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte. În următoarea etapă, luni, 8 februarie, de la ora 20:30, CFR 1907 Cluj va juca în deplasare pe terenul formației FC Botoșani.

BRAVO, băieți! Hai, CFR!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)

Bălgrădean – M. Camora (cpt.), A. Burcă, P. Vinicius, C. Manea – A. Păun, O. Hoban, C. Itu (L. Aurelio 72’ ) – V. Costache (G. Debeljuh 64’), M. Rondon (A. Chipciu 85’), M. Pereira (N. Carnat 72’) / Antrenor: Edward Iordănescu

Rezerve: G. Sandomierski, M. Susic, I. Latovlevici, D. Ciobotariu, W. Soares