VICTORIE MARE IN EUROPA LEAGUE! CFR CLUJ – LAZIO 2-1

19-sept.-2019 23:39

CFR Cluj a obținut o victorie importantă în Grupa E UEFA Europa League împotriva celor de la Lazio, scor 2-1, după golurile lui Deac, din penalty, și Omrani!

Formația din Italia a început bine meciul din Gruia, iar Savic și-a creat prima ocazie a partidei, însă Arlauskis a respins excelent. Djokovic a încercat o reluare spectaculoasă, însă mingea a trecut pe lângă poartă. La faza imediat următoare, Lazio a deschis scorul prin Bastos, cel care a înscris cu o lovitură de cap în urma unei faze fixe. Înainte de pauză, Leiva l-a faultat în careu pe Djokovic, iar centralul partidei a acordat penalty pentru echipa noastră. „Decarul” Ciprian Deac a transformat cu siguranță de la punctul cu var pentru 1-1. În ultimul minut al primei reprize, Lazio a mai avut o ocazie prin Savic, însă mingea trimisă de el cu capul a trecut pe lângă poartă.

Echipa noastră a început perfect repriza secundă, iar Omrani, intrat după pauză, a rămas singur cu Strakosha, însă mingea trimisă de el a trecut puțin pe lângă poartă. A doua oară, atacantul CFR-ist nu a mai ratat. Păun i-a pasat decisiv lui Omrani, acesta a trimis în bară, însă a urmărit mingea și a trimis cu capul în poartă, peste jucătorii laziali și a adus o nouă victorie importantă pentru echipa noastră! 2-1 cu Lazio, iar CFR Cluj este lider în Grupa E.

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Campionii noștri în această seară!🏆

⚽ CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Cestor, Camora – Bordeianu, Djokovic, Păun (83′ Culio) – Traore (46′ Omrani), Deac (90′ Golofca)

⚽ Rezerve: Jesus Fernandez – Aurelio, Pașcanu, Susic

Hai CFR! 🚂