VICTORIE LA SCOR PENTRU CAMPIONI! CFR CLUJ – FC BOTOSANI 4-1

24-aug.-2019 23:49

CFR Cluj a câștigat la scor meciul cu FC Botoșani din etapa a 7-a a Ligii 1! Deac cu o dublă, Pereira și Păun au marcat golurile unei victorii frumoase în Gruia, înaintea returului dificil de la Praga.

Botoșaniul a început în ofensivă partida din Gruia, iar Andronic și Golofca l-au pus la încercare pe Arlauskis, însă portarul nostru a prins cu siguranță mingea de fiecare dată.  În minutul 18, Campionii noștri au deschis scorul prin Pereira, cel care a marcat un gol de toată frumusețea. Francezul a driblat un adversar, iar apoi a transformat cu un șut plasat la colțul lung. După numai câteva minute, Ciprian Deac a făcut 2-0, după ce a transformat cu siguranță o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri. Păun a dus scorul la 3-0 pentru echipa noastră cu un șut din apropierea porții.

CFR Cluj a controlat partida și în repriza secundă, iar Ciprian Deac a dus scorul la 4-0 dintr-un penalty scos de Adiță Păun. Botoșaniul a marcat golul de onoare în minutul 78, prin tânărul jucător George Câmpan, iar partida s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru Campioana Noastră!

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Mureșan, Burcă, Camora (cpt) – Itu (62’ Bordeianu), Hoban, Păun (84′ Sylla) – Pereira, Costache, Deac (73’ Omrani)

Rezerve: Vâtcă – Butean, Rondon, Fica

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați petrescut o seară frumoasă de sâmbătă în Casa Campionilor!

Hai CFR!