VICTORIE LA SCOR LA PITEȘTI!

07-mai-2022 22:25

CFR Cluj a câștigat, scor 0-6 (0-4), în deplasare cu FC Argeș, într-un meci contând pentru etapa a 8-a play-off-ului.

Echipa noastră a făcut o primă repriză perfectă la Pitești. În minutul 2, Letica a degajat lung până la Păun, iar mijlocașul echipei noastre a șutat, Dobrosavlevici a deviat ușor, iar mingea a intrat în poartă. CFR Cluj a făcut 2-0 dintr-un penalty transformat de Deac, obținut în urma unui henț făcut de Honciu. Camora și Deac au mai semnat alte două ratări importante pentru echipa noastră. În minutul 37, Cristi Manea și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, cu un șut superb din afara careului. Înainte de pauză, CFR a mai lovit o dată prin Gabi Debeljuh. Birligea a trimis la Deac, iar decarul nostru i-a pasat decisiv lui Debe pentru 4-0.

Imediat după reluarea jocului, Debeljuh și-a trecut în cont dubla. După o fază extrem de frumoasă de jucătorii noștri, Debe a înscris pentru 5-0. Imediat după ce a intrat în teren, Dugandzic a primit o pasă bună în fața porții și a putut face 6-0, însă portarul gazdelor a respins. Claudiu Petrila a marcat pentru 6-0 la Pitești și a stabilit rezultatul final al partidei de la Pitești!

CFR Cluj: Letica – Manea, Graovac (46′ Yuri), Burcă, Camora (c) – Deac (81′ Dugandzic), Bordeianu, Boateng (70′ Cvek)- Păun, Debeljuh (61′ Omrani), Birligea (61′ Petrila)

Rezerve: Otto – Ștefan, Chipciu, Neguț

Duminică umplem stadionul la ultimul meci de acasă cu Universitatea Craiova! Cu toții în Gruia!

Bilete online AICI: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-universitatea-craiova-casa-liga-1/

Hai CFR! Luptăm împreună!