VICTORIE LA SCOR ÎN CUPA ROMÂNIEI!

10-nov.-2022 21:57

CFR Cluj a câștigat, scor 5-0, cu CSC Dumbrăvița, într-un meci din grupa C a Cupei României în care a fost oaspete pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Deac a avut prima mare ocazie a partidei. După o centrare venită din flancul drept, decarul nostru a trimis mingea cu capul în bara transversală. În minutul 22, Bordeianu a șutat de la distanță, dar Mikloș, portarul celor de la Dumbrăvița, a respins peste poartă.

Imediat după startul reprizei secunde, Hoban a deschis scorul pentru CFR Cluj cu un șut plasat din exteriorul careului. După o serie de ocazii pe care le-a avut echipa noastră, Malele a fost cel care a majorat diferența de pe tabelă cel care a înscris cu un șut din interiorul careului. Întrat în repriza secundă, Bîrligea a reușit un hattrick în Gruia. Prima dată a marcat cu un șut din interiorul careului. După 3 minute, Roger a pasat în centrul careului, iar Bîrligea a ajuns la balon și a înscris cu dreptul. Atacantul nostru a stabilit scorul final al partidei în prelungiri, după ce a recuperat un balon în apropierea porții și l-a învins pe portarul celor de la Dumbrăvița.

Echipa de start: Bălgrădean, Bălan, Billong, Kolinger, Brucic (77′ Gîdea), Deac, Bordeianu (61′ Cvek), Hoban, Gomes (61′ Roger), Vito (61′ Bîrligea), Malele (84′ Buș)

Rezerve: Sava, Niakate, Mbaye, Lucaci, Cvek

Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare cu CS Mioveni, duminică, de la ora 18:00. 

Hai CFR!