CÂȘTIGĂM LA CRAIOVA ȘI INTRĂM ÎN PLAY-OFF DE PE LOCUL 1!

23-feb.-2020 23:13

Campioana noastră a câștigat meciul cu Universitatea Craiova din deplasare, scor 2-0, și încheie sezonul regular pe prima poziție a clasamentului. 

CFR Cluj a început bine meciul din Bănie și a reușit să deschidă scorul chiar în minutul 9. Chipciu a centrat din banda dreaptă pentru Costache cel care a încercat o reluare cu capul, însă mingea a ajuns la Rondon care a marcat pentru 1-0. După reușita atacantului nostru, Craiova a avut câteva ocazii importante, însă Arlauskis a prins o zi mare și a parat toate șuturile oltenilor.

Imediat după startul reprizei secunde, Rondon a avut șansa de a face 2-0, însă mingea trimisă de el din interiorul careului a lovit bara. În minutul 67, Manea a făcut o cursă superbă pe partea dreaptă și a centrat în fața porții, dar mingea l-a lovit pe Martic și a intrat în poartă. Campioana noastră a câștigat într-o deplasare dificilă și încheie sezonul regular pe primul loc al clasamentului.

Joi ne așteaptă o deplasare dificilă la Sevilla, iar weekend-ul viitor va începe play-off-ul. Mâine vom începe vânzarea de pachete pentru cele 5 meciuri din play-off care se vor disputa în Gruia.

Hai CFR!


Echipa de start: Arlauskis – Manea, Burcă, Boli, Camora (cpt.) – Itu (Petrila 87′), Hoban, Djokovic – Chipciu (Bordeianu 82′), Rondon, Costache (Omrani 65′)

Rezerve: Sandomierski – Cestor, Păun, Țucudean