VICTORIE IN TURUL CU MACCABI! CFR CLUJ – MACCABI TEL AVIV 1-0

25-iul.-2019 00:03

Campioana noastră CFR Cluj a câștigat primul meci din dubla cu Maccabi Tel Aviv din Turul 2 Preliminar UEFA Champions League cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat tot de omul decisiv din meciul cu Astana, Billel Omrani.

Echipa noastră a început în ofensivă partida, iar Omrani a fost protagonistul primei mari ocazii. Atacantul francez a șutat periculos în fața porții, însă fundașii lui Maccabi au ajuns primii la minge. După numai câteva minute, Billel a reușit deschiderea scorului. Ciprian Deac a centrat perfect dintr-o fază fixă, iar atacantul nostru a făcut 1-0 cu o lovitură de cap. Același Omrani a mai trimis o dată cu capul spre poartă în minutul 36, însă mingea a trecut pe lângă buturi. Imediat după startul reprizei secunde, Rondon a fost aproape de primul său în tricoul echipei noastre, însă a trimis pe lângă poartă din situație ideală. Scorul final a rămas neschimbat, iar echipa noastră bifează un succes important în manșa tur împotriva celor de la Maccabi, însă returul de la Tel Aviv se anunță a fi unul extrem de disputat.

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această seară! Ați fost din nou cel de-al 12-lea jucător al nostru!

Echipa de start:

Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Djokovic (79’ Sylla), Bordeianu, Culio – Deac (90’ Pereira), Rondon (72’ Păun), Omrani

Rezerve: Vâtcă – Mureșan, Costache, Peteleu

Hai CFR!