VICTORIE ÎN LIGA 1! CFR CLUJ – GAZ METAN 2-0

13-iul.-2020 22:38

CFR Cluj a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, scor 2-0, după golurile semnate de Ciprian Deac și Damjan Djokovic. 

Oaspeții au avut prima ocazie a partidei din Gruia, în minutul 13, când Droppa a reluat din apropierea porții puțin peste transversală. Echipa noastră a controlat în totalitate jocul după acea ocazie și a reușit să își creeze o ocazie importantă prin Djokovic. Mijlocașul croat a reluat spre poartă cu capul o centrare perfectă a lui Deac, însă mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Pleșca. La faza imediat următoare, Moura l-a faultat în careu pe Chipciu, iar centralul Hațegan a acordat penalty pentru echipa noastră. Deac a transformat cu siguranță de la punctul cu var și a făcut 1-0 pentru echipa noastră.

CFR Cluj a început în ofensivă și repriza secundă și a reușit să își dubleze avantajul de pe tabelă în minutul 49, prin Damjan Djokovic, după o fază extrem de frumoasă creată de băieți. Echipa noastră a controlat și restul reprizei secunde, însă fără a mai înscrie. În minutul 81, Kevin Boli a fost eliminat de centralul Hațegan.

Echipa de start: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora (cpt.) – Itu, Djokovic (Hoban 75′), Bordeianu (Păun 46′) – Deac (Cestor 84′), Rondon (Omrani 84′), Joca (Chipciu 6′)

Rezerve: Otto – Costache, Petrila, Susic

Hai CFR!