VICTORIE ÎN GRUIA! CFR CLUJ – FC HERMANNSTADT 1-0

14-sept.-2020 00:09

Campioana CFR Cluj a câștigat duelul cu FC Hermannstadt, scor 1-0, după reușita lui Paulo Vinicius din minutul 66.

Campioana noastră a controlat prima repriză, însă fără a reuși să puncteze pe tabelă. La o acțiune periculoasă, în minutul 2, Costache a fost faultat în careu în momentul șutului, însă centralul Hațegan nu a acordat penalty. Susic a executat bine o lovitură liberă, însă mingea trimisă de el a lovit bara. În minutul 22, Cestor a fost faultat în suprafața de pedeapsă, însă nici de această dată arbitrul nu a acordat penalty pentru CFR Cluj. Djokovic a șutat și el periculos spre poartă, dar mingea a fost deviată în corner.

CFR Cluj a început în ofensivă și repriza secundă. În minutul 65, Cestor a trimis cu capul spre poartă, însă portarul oaspeților a respins cu dificultate. La faza următoare, Păun a centrat perfect din corner, iar Vinicius a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap. Păun a fost și el aproape să își treacă numele pe lista marcatorilor, însă șutul său din voleu a fost respins de Figueiredo. În minutul 87, Petrila a șutat cu efect la colțul lung din marginea careului, însă goalkeeper-ul oaspeților s-a opus și de această dată. La ultima fază a partidei, Hermannstadt a avut o ocazie prin Fortes, însă Bălgrădean a respins, iar partida din Gruia s-a încheiat cu victoria campionilor României, scor 1-0!

În etapa următoare, băieții noștri vor întâlni Astra Giurgiu în deplasare. Meciul se va disputa vineri, 18 septembrie, ora 21:00.


CFR Cluj ➡️ Bălgrădean – Susic, Vinicius, Cestor, Camora (c) – Itu (46′ Păun), Bordeianu (88′ Hoban), Djokovic – Rondon (88′ Burcă), Debeljuh (74′ Omrani), Costache (56′ Petrila)
Rezerve: Sandomierski, Ciobotariu, Pereira, Vojtus

Antrenor: Dan Petrescu

FC Hermannstadt ➡️ Figueiredo – Belu, Diarrasouba, Stoica, Opruţ – Pires (80′ Fortes), Dâlbea – P.Petrescu, Sîntean (64′ Dumitriu), Joalisson – Ad. Bălan (65′ Karanovic)
Rezerve: Pop, Caiado, Vodă, Buzan, Scarlatache, Mustivar

Antrenor: Ruben Albes


Hai CFR! 🚂