VICTORIE ÎN DERBY-UL CLUJULUI!

24-oct.-2022 00:21

CFR Cluj a câștigat, scor 1-2, cu U Cluj, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 1 disputat pe Cluj Arena.

Echipa noastră a deschis rapid scorul pe Cluj Arena. În minutul 23, Florin Ilie l-a faultat în careu pe Yuri, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Deac a transformat cu siguranță de la 11 metri. În minutul 38, Scuffet a respins bine șutul lui Fulop din interiorul careului mic.

Imediat după startul reprizei secunde, Simion de la U a șutat de la distanță, însă direct în brațele lui Scuffet. Boateng a șutat și el din interiorul careului, însă Iliev a reținut. În minutul 59, Radu Petrescu a arătat din nou punctul cu var, după un fault al lui Bălan asupra lui Kolinger. Malele a transformat și el cu siguranță de la punctul cu var și a făcut 2-0. După câteva minute, Yeboah a avut șansa să facă 3-0, însă mingea trimisă de atacantul nostru a trecut milimetric pe lângă poartă. În minutul 74, Remacle a șutat spre poarta echipei noastre, dar Scuffet a respins și de această dată în lateral. Petrila a șutat și el cu efect din interiorul careului, dar Iliev a respins cu dificultate în corner. În minutul 84, Manea a respins o minge de pe linia porții și a ținut tabela intactă. În prelungirile meciului, U Cluj a primit penalty după un fault al lui Kolinger la Bălan, iar Pires a transformat, iar meciul s-a terminat cu victoria Campioanei României, scor 1-2!

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Kolinger, Camora (c) – Deac (69′ Deac), Boateng (86′ Braun), Muhar – Yeboah (79′ Roger), Malele (69′ Bîrligea), Petrila (86′ Hoban)

Rezerve: Bălgrădean, Burcă, Gîdea, Janga

Pentru echipa noastră urmează meciul cu Sivasspor din grupa G UEFA Europa Conference League, de joi, 27 octombrie, ora 22:00. 

Hai CFR!