VICTORIE IN CAMPIONAT! CFR CLUJ – FC DINAMO 1-0

28-iul.-2019 00:03

Campioana noastră a obținut un nou succes în Liga 1, scor 1-0, împotriva echipei FC Dinamo! Singurul gol al partidei a fost marcat de Billel Omrani, în minutul 82, dintr-un penalty obținut de Cestor.

Dinamo a avut prima ocazie a partidei în minutul 3, prin Montini însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă. Jucătorii echipei noastre au reușit o combinație frumoasă în minutul 16 finalizată cu un șut a lui Costache, însă portarul lui Dinamo s-a opus. CFR a mai ratat o ocazie importantă prin Luis Aurelio cel care a profitat de o eroare a portarului dinamovist, însă trimite peste bara transversală. Cestor a fost și el aproape de gol, însă lovitura sa de cap trece pe lângă buturi. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut tot echipei noastre. Păun a trimis cu capul spre poartă, însă mingea a căzut pe plasă.

CFR Cluj a început în atac și repriza secundă. Luis Aurelio a șutat din interiorul careului, însă mingea n-a prins cadrul porții. În minutul 64, Mailat și Costache au fost extrem de aproape de deschiderea scorului. În primă fază, Mailat a șutat în forță din afara careului de 16 metri, portarul dinamovist a respins până la Costache care a trimis din poziție ideală pe lângă poartă. În minutul 80, Filip l-a lovit pe Cestor în careu, iar centralul Chivulete a aratat 11 metri pentru CFR. Intrat în repriza secundă, Billel Omrani a marcat golul unei victorii extrem de importante pentru echipa noastră!

Felicitări, băieți! Ați dat dovadă de ambiție și dăruire! Ne așteaptă un meci greu în Israel, însă vă promitem că vom da totul pentru calificare!

Împreună suntem mai puternici!


CFR Cluj: Arlauskis – Butean, Mureșan, Cestor, Peteleu – Itu (Omrani 46′), Hoban, Aurelio – Pereira (Mailat 63′), Costache, Păun (c) (90′ Păun)

Rezerve: Vâtcă – Petrila, Susic, Sylla

Hai CFR!