VICTORIE ÎN A DOUA DEPLASARE DIN AN

30-ian.-2023 23:39

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1, cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii!

Echipa noastră a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Krasniqi, care l-a driblat pe Paz, a trimis de la marginea careului mic, dar portarul Popa a reușit să prindă balonul. Înainte de pauză, kosovarul a centrat din lovitură liberă, iar Yuri a reluat spectaculos din foarfecă, dar balonul a mers peste poartă.

În minutul 53, Deac a reluat spre poartă din centrarea lui Malele, dar Popa a reușit să respingă cu dificultate. În minutul 69, decarul nostru a centrat perfect din corner, iar Paz a trimis balonul în propria poartă, iar astfel echipa noastră a trecut în avantaj.

Ultima ocazie a meciului i-a aparținut lui Hoban, în minutul 85, cel care a trimis din voleu, din afara careului, dar portarul adversarilor a reușit să rețină. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 0-1, succes care ne readuce pe prima poziție a clasamentului.

Pentru echipa noastră urmează meciul de acasă cu FCSB, de duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Mâine, între 12:00 – 18:00, vă puteți achiziționa bilete de la casieriile din Gruia, iar după închiderea caselor, o să vă puteți achiziționa și bilete online de pe www.bilete.ro.

Echipa de start: Sava, Manea, Yuri, Burcă, Camora (c), Boateng, Cvek (46′ Deac), Muhar, Yeboah (78′ Janga), Malele (83′ Hoban), Krasniqi (90+1 Petrila)

Rezerve: Scuffet, Kolinger, Braun, Hoban, Bordeianu, Petrila, Deac, Fica, Janga | Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!