VICTORIE IMPORTANTĂ LA SFÂNTU GHEORGHE

21-mai-2023 00:21

CFR Cluj a câștigat, scor 1-2, cu Sepsi OSK, într-un meci din penultima etapă a play-off-ului Superligii!

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. În minutul 5, echipa noastră a avut prima ocazie a partidei prin Bîrligea, care a șutat cu stângul din interiorul careului, dar portarul gazdelor a reușit să rețină de pe linia porții. În minutul 9, Ion Gheorghe a primit de la Tudorie și a șutat din apropierea careului, dar Scuffet a avut o intervenție bună și a reușit să rețină. În minutul 17, în urma unui duel cu Ninaj, Petrila a căzut în careu, dar centralul a lăsat jocul să continue, fără să acorde penalty pentru CFR. În minutul 26, Jonathan Rodriguez i-a pasat lui Varga, acesta din urmă a pătruns în careu și a șutat puternic, dar balonul s-a dus peste poarta lui Scuffet. În minutul 33, balonul respins în careul gazdelor a ajuns la Petrila, iar atacantul nostru a șutat puternic și a reușit să deschidă scorul! Zece minute mai târziu, Tudorie a primit balonul în interiorul careului, iar execuția acestuia a adus egalarea.

După startul reprizei secunde, în minutul 49, Began a reușit să respingă balonul trimis de Manea, Boateng a ajuns minge și a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofside. Zece minute mai târziu, Manea a șutat din prima, din afara careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Began. În minutul 71, Păun a șutat de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Scuffet. În minutul 82, Petrila a șutat de la distanță, portarul gazdelor a respins, dar Janga a reușit să marcheze golul victoriei, scor final 1-2!

Echipa de start: Scuffet, Manea, Burcă, Yuri (46′ Țîru), Camora (32′ Peteleu), Boateng, Cvek, Fică, Petrila (90′ Muhar), Bîrligea (79′ Maglica), Janga (89′ Hoban)

Rezerve: Sava, Peteleu, Bălan, Țîru, Hoban, Muhar, Filip, Yeboah, Maglica

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!