VICTORIE IMPORTANTA IN LIGA 1! CFR CLUJ – ACADEMICA 3-0

03-nov.-2019 00:16

Campioana noastră a învins Academica Clinceni cu scorul de 3-0, în etapa a 15-a a Ligii 1, după golurile marcate de Culio, din penalty, Traore și Deac.

Chiar în startul partidei, Clinceni a avut o ocazie prin Okan, însă Arlauskis a prins cu siguranță balonul. După această fază, CFR Cluj a preluat controlul jocului. În minutul 5, Omrani a șutat din interiorul careului, însă mingea s-a dus puțin pe lângă poartă. Înainte de pauză, Clinceni a fost aproape să își marcheze în propria poartă, după ce Cebotaru a respins pe spate, iar mingea a căzut de două ori pe bara transversală.

Îmediat după startul părții secunde, Okan a făcut henț în careu, iar echipa noastră a primit un penalty, transformat cu siguranță de Culio! După câteva minute, Traore a scăpat singur spre poarta oaspeților și a făcut 2-0 pentru campioana noastră. Ciprian Deac a închis tabela în minutul 71, după o fază creată tot de Traore. Decarul echipei noastre i-a dedicat reușita fetiței sale care a împlinit astăzi 5 ani.

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această seară!

Ne vedem joi! Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să obținem un rezultat pozitiv împotriva celor de la Rennes!

Bilete online: https://www.bilete.ro/cfr-cluj-v-rennes/

Hai CFR!


CFR CLUJ – ACADEMICA CLINCENI 3-0

Au marcat: Culio (pen) 52′, Traore 69′, Deac 71′

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Traore 32’), Culio, Bordeianu – Deac, Omrani (Djokovic 73’), Costache (Petrila 82′)

Rezerve: Jesus F. – Burcă, Păun, Pereira

Academica Clinceni: Oliveira – Matei, Chatziterzoglou, Patriche, Dobrescu – Șut (Merloi 73′), Cebotaru – Achim (Nsiah 62′),  Buziuc (Dumitru 83′), Ion – Vojtus

Rezerve: Valceanu – Ilie, Buș, Popescu