Victorie dupa victorie si obiectivul e aproape | CFR Cluj 2 – 0 ASA Targu Mures

18-feb.-2017 10:56

CFR Cluj 2 – 0 ASA Targu Mures

Una dintre cele mai importante partide din acest sezon, din pricina contextului luptei pentru un loc de Play-Off a avut loc aseara in Gruia. Am intalnit o echipa a muresenilor extrem de determinata sa obtina un rezultat bun la Cluj, iar partida a fost intocmai cum se anunta pe hartie: una extrem de grea.

Prima repriza a fost una săracă în ocazii de poartă, cea mai mare ocazie a fost trecută în rândul echipei noastre, iar scorul la pauză a fost ca la începutul partidei, 0-0. Cea de-a doua repriză a fost notabilă, în contextul inspiratiei lui Vasile Miriuță, care a efectuat niște schimbări extrem de bune. Juan Carlos a intrat foarte bine în joc după pauză, însă Šorša a intrat cel mai bine în joc, marcând la doar două minute după intrarea pe teren în locul lui Nouvier. Fix zece minute mai târziu, marcatorul ultimului gol din partida de la Mediaș, Adiță Păun a reușit să marcheze pentru 2 la 0, după o pasă a lui Cipri Deac. Acesta a fost scorul final, deși au fost ocazii în care băieții noștri chiar să majoreze scorul. Două goluri care ne aduc trei puncte extrem de valoroase. Mai avem două finale, iar tot ce trebuie să facem este să jucăm cel mai bun joc al nostru, depindem doar de noi!

Să tot vină punctele! Hai, dragă CFR!!! Din victorie în victorie!

CFR Cluj:

Minca – Tiago, Larie, Muresan, Camora – Paun, Rus, Deac (Gomelt ’80), Nouvier (Sorsa ’55) – Omrani, Bud (Juan Carlos ’46)

Rezerve: Marc, Peteleu, Horj, Gomelt, Sirbu, Sorsa, Juan Carlos

Antrenor: Vasile Miriuta

ASA Targu Mures:

Pap – Mendy, Constantin (Candrea ’27), Rougalas, Velayos – Ciolacu, Ferfelea (Dica ’59), Muresan, Bagiu, Nicolita – Batfoi (Rus ’62)

Rezerve: Moga, Petris, Rus, Schieb, Dica, Candrea, Bucur

Antrenor: Ilie Stan