VICTORIE CATEGORICA IN LIGA 1! CFR CLUJ – CHINDIA 4-0

23-nov.-2019 00:33

Campioana noastră CFR Cluj a obținut o victorie importantă în Liga 1, scor 4-0, împotriva echipei Chindia Târgoviște, după golurile lui Itu 3′, Bordeianu 71′, 79′, Camora 86′.

Băieții noștri au început în ofensivă partida. Camora a șutat din afara careului, însă portarul oaspeților a respins. Proaspăt revenit de la naționala de tineret, Itu a deschis scorul la faza imediat următoare cu un șut din afara careului, după o gafă a lui Aioani. Camora a mai semnat o ocazie importantă în minutul 7, însă goalkeeperul oaspeților a respins cu dificultate. Chiar înainte de pauză, Omrani a trimis o scăriță de efect, însă mingea a lovit bara.

Echipa noastră s-a aflat la conducerea jocului și în startul reprizei secunde! Bordeianu a dublat avantajul campionilor, cu un șut la firul ierbii din interiorul careului. Același Bordeianu a semnat dubla după numai 8 minute, cu un șut plasat din afara suprafeței de pedeapsă. Camora a stabilit scorul final al partidei, 4-0, după o pasă a lui Păun, iar CFR obține o victorie categorică în Liga 1!

Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi!

Hai CFR!


Echipa de start:

Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu (Luis Aurelio 82′), Culio – Deac, Omrani (Păun 67′), Costache (Rondon 61′)

Rezerve: Jesus – Burcă, Petrila, Traore

Hai CFR!