VICTORIE CATEGORICĂ ÎN GRUIA! CFR CLUJ – U CLUJ 4-0

14-mart.-2023 00:34

CFR Cluj a câștigat, scor 4-0, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa 30 a Superligii!

Prima ocazie a venit în minutul 18, Petrila a centrat din corner iar Janga a reluat cu capul, însă în plasa laterală. În minutul 25, Ispas a blocat o centrare în careu cu mâna, rezultând penalty pentru echipa noastră, pe care Janga l-a executat și a dus scorul la 1-0. Peste 7 minute, Manea a centrat în careu pentru Krasniqi, care a marcat senzațional cu călcâiul. În minutul 42, Remacle a atins mingea în careu cu mâna, făcând astfel al 2-lea penalty al meciului, pe care Manea l-a transformat în 3-0.

A doua repriză a început cu o intervenție excelentă al portarului nostru, în minutul 50, Goranov a rămas singur în careu și a șutat spre poartă, însă Scuffet a blocat foarte bine! După 5 minute, Manea a centrat în careu, Gorcea a respins mingea în fața lui Muhar, care nu a reușit să marcheze. În minutul 79, Pițian a atins mingea cu mâna în careu iar arbitrul a dictat penalty, Krasniqi a șutat puternic însă portarul oaspeților a apărat. În minutele de prelungiri, Braun i-a trimis lui Bîrligea, care a rămas singur cu portarul și a închis tabela cu scorul de 4-0.

Echipa de start: Scuffet, Manea (86’ Braun), Yuri, Burcă, Camora, Deac, Muhar (76’ Cvek), Boateng, Krasniqi (90’ Hoban), Janga (86’ Yeboah), Petrila (76’ Bîrligea)

Rezerve: Sava, Bîrligea, Braun, Cvek, Fica, Hoban, Peteleu, Țîru, Yeboah

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!