VICTORIE CATEGORICĂ ÎN DERBY-UL VIȘINIU!

06-apr.-2024 23:02

CFR Cluj a câștigat, scor 1-4, în deplasare cu Rapid, în a treia etapă din play-off-ul Superligii!

Echipa noastră a dominat categoric prima repriză! În minutul 4, după cornerul excelent executat de Deac, Bîrligea a reluat cu capul din careul mic și a deschis scorul! Patru minute mia târziu, același Bîrligea, pătruns în careu, a profitat de eroarea lui Aioani și a trimis din voleu, reușind dubla! În minutul 14, gazdele au avut prima ocazie prin Rrahmani, care a șutat puternic de la marginea careului, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a respins în corner. În minutul 37, pătruns în careu, Avounou i-a pasat lui Bîrligea, acesta din urmă a trimis de la aproximativ 11 metri și l-a învins pe Aioani, reușind hattrick-ul în Giulești! În prelungirile primei reprize, în minutul 45+1, Otele i-a pasat lui Manea din interiorul careului, iar fundașul nostru a reușit să înscrie printr-o execuție perfectă din careul mic!

În repriza secundă, în minutul 81, Hasani a șutat din interiorul careului, portarul nostru a respins, balonul a ajuns în posesia lui Rrahmani care a redus din diferență. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 4-1!

Echipa de start: Sava, Manea (78′ Aussi), Ilie, Boben, Abeid (86′ Camora), Keita, Muhar, Avounou (73′ El Kaddouri), Deac (C), Otele (86′ Serebe), Bîrligea (73′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Răcășan, Camora, Radu, Aussi, Filip, Fică, Serebe, El Kaddouri, Michael

Antrenori: Francisc Dican și Ovidiu Hoban

Hai CFR!