VICTORIE CATEGORICĂ ÎN ACEASTĂ SEARĂ!

26-aug.-2023 22:03

CFR Cluj a câștigat, scor 3-1, cu FC Botoșani, într-un meci din etapa a 7-a a Superligii!

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 17, după o lovitură liberă executată de Deac, Ajeti a trimis cu capul, dar balonul a trecut foarte aproape de poarta oaspeților. Patru minute mai târziu, ajutat de pasa decarului nostru, Otele a șutat puternic din afara careului mic și a deschis scorul în Gruia! În minutul 32, Pinson a intrat periculos în careu și a trimis cu dreptul, dar nu a avut nicio șansă în fața lui Sava. În minutul 36, același Otele, a șutat plasat din afara careului de 16 metri și a reușit să dubleze avantajul echipei noastre!

În repriza secundă, în minutul 61, după un fault în careul advers și după consultarea VAR, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă. Tachtsidis a trimis excelent din penalty și a reușit să înscrie pentru 3-0! Patru minute mai târziu, după o lovitură liberă, oaspeții au reușit să înscrie prin Florescu, care a trimis puternic din apropierea porții lui Sava. În minutul 70, Olinga de la Botoșani a văzut cartonașul roșu pentru un fault asupra lui Camora. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 3-1!

Echipa de start: Sava, Camora (C), Ajeti, Kresic, Mogoș (87′ Morgan), Tachtsidis, Muhar, Avounou (77′ Krasniqi), Deac (63′ Cvek), Bîrligea (77′ Manea), Otele (63′ Betancor)

Rezerve: Hindrich, Manea, Morgan, Cvek, Filip, Krasniqi, Luca, Konoplyanka, Betancor

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!