VICTORIE CATEGORICĂ ÎMPOTRIVA GAZ-ULUI! CFR CLUJ – GAZ METAN 3-0           

29-sept.-2019 23:42

Campionii noștri au obținut o nouă victorie clară în Liga 1, împotriva echipei Gaz Metan Mediaș, scor 3-0! Golurile CFR-ului au fost marcate de Vinicius, Boli și Omrani!

Echipa noastră a început în ofensivă partida, iar în minutul 20 a reușit deschiderea scorului. Deac a bătut perfect o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Vinicius a înscris cu o lovitură de cap primul său gol din acest sezon. Imediat după reușita brazilianului, Costache a fost aproape de a face 2-0, însă șutul său din interiorul careului a fost reținut de Pleșca. Înainte de pauză, băieții noștri și-au dublat avantajul de pe tabelă prin Boli. Fundașul francez a trimis cu capul în plasa porții lui Pleșca, după o nouă centrare perfectă a lui Deac.

Gaz Metan și-a creat câteva ocazii în startul reprizei secunde prin Cardoso și Buș, însă tot echipa noastră a punctat pe tabelă. Intrat pe finalul reprizei secunde în locul lui Traore, Omrani a șutat la firul ierbii din interiorul careului și a stabilit scorul final al partidei, 3-0 pentru Campioana Noastră! Din păcate, Omrani și Traore au părăsit terenul accidentați în această seară, însă sperăm ca ei să își revină cât mai repede pentru că avem nevoie de aportul lor!

Vă mulțumim tuturor suporterilor celor care ați fost alături de noi❗

CFR Cluj➡ Arlauskis – Peteleu, Boli, Vinicius, Camora – Itu, Hoban, Păun – Deac, Traore (45’ Omrani – 63’ Pereira), Costache (80’ Culio)

Rezerve➡ Rus – Susic, Pașcanu, Golofca

Hai CFR❗🚂