VĂ MULȚUMIM TUTUROR!

05-aug.-2020 16:02
🏆 Clubul CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească tuturor celor care au pus umărul la câștigarea celui de-al 6-lea titlu de Campioană a României din istoria echipei și al treilea consecutiv.
 
Am jucat nu mai puțin de 54 de meciuri în acest sezon, am luptat pe toate fronturile împotriva oricărui adversar și am purtat cu cinste numele țării pe marile stadioane ale Europei. Am luptat cu un adversar invizibil, COVID19, și chiar și așa, cu toate obstacolele întâlnite pe parcurs, ÎMPREUNĂ am reușit! Am reușit să fim din nou Campionii României și să revenim în UEFA Champions League. Nu am fi ajuns aici fără VOI:
 
Fotbaliștii, staff-ul tehnic și toți angajații clubului care au muncit până la epuizare pentru realizarea acestui obiectiv.
 
Suporterii au fost și în acest sezon alături de noi la fiecare meci, chiar dacă pe acest final de campionat nu au fost în tribune, i-am simțit mereu aproape. O medalie și un tricou sunt ale lor pentru că ei sunt campionii noștri.
 
Mulțumim partenerilor noștri care ne-au fost alături la fiecare pas și ne-au susținut necondiționat.
 
Mulțumim și celor care ne-au criticat. Pentru că nu suntem perfecți, am învățat din fiecare critică.
 
De asemenea, mulțumirile noastre merg către Liga Profesionistă de Fotbal, Federația Română de Fotbal și către cluburile, instituțiile și oamenii de fotbal care au apreciat valoarea și munca depusă de clubul nostru și ne-au felicitat pentru acest succes răsunător.
 
Titlul acesta este al vostru, al tuturor celor ce iubesc CFR 1907 Cluj!❤️
 
Vă mulțumim tuturor!🚂